Çakır, şehitlik, şehit yakınları ve huzurevini ziyaret etti

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır,

  AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Malatyalı hemşerilerimin ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu güzel bayram ülkemizin birliğine, beraberliğine katkı sağlar" dedi.

  Çakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehitliği ve huzurevini ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

  Çakır, ilk olarak Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlıların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Çakır, bir süre sohbet etti.

  Şehitliği ziyaret eden ve şehitlerin kabirlerine karanfil bırakan Çakır, şehit ailelerinin acılarını da paylaştı.

  Şehitlik ziyareti sonrası konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Ramazan'ı idrak ettik, Rabbimize şükrediyoruz. Ramazan ülkemiz adına huzurlu bir şekilde geçti. Ramazan Bayramı da herkesin birbirine kenetlenmesi, bütün dargınlıkların ve kırgınlıkların bir tarafa bırakılarak, kaynaşmanın, dostluğun, kardeşliğin geliştiği, birlik ve beraberliğin geliştiği günler. Bizim için önemli ve kutsal özel günlerimiz. Bu vesileyle de büyüklerimiz, yaşlılarımızı hatırlamak, kimsesiz çocuklarımızı ziyaret etmek, bu arada da vatanı, milleti, bayrağı, bu ülkenin bütünlüğü için şehit olan kardeşlerimizi de ziyaret etmemiz bayrama çok uygun. Onların ailelerine vereceğimiz destek her şeyin ötesindedir. Bu vesileyle de şehitliğimizi ziyaret ettik. Şehitlerimizin ruhuna Fatiha okurken, ailelerimize de minnettarlığımızı bildiriyoruz. Rabbim şehitliği göze almış evlatlarımızı ve bizleri o şuurda eylesin. Malatyalı hemşerilerimin ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu güzel bayram ülkemizin birliğine, beraberliğine katkı sağlar. Bütün alçakları, bütün bu ülkeye, vatanın birliğine ve beraberliğine kast etmiş ne kadar yapı varsa Rabbim onlarında cezasını versin" ifadelerini kullandı.

  Çakır, daha sonra Siirt’in Eruh ilçesinde mayınlı saldırıda şehit olan Piyade Er Mikail Yaşa ile 15 Temmuz şehitleri Zekeriya Bitmez ve Fuat Bozkurt'un ailesini ziyaret ederek, Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı verdi.

 

Bakmadan Geçme