Büyükşehir Daire başkanları belli oldu

Büyükşehir'de Daire Başkanlıkları şekillendi gibi. Samanlıoğlu ve Nalçacı rotasyonla, Yiğit, Topal, Avunduk ve Acar başkanlıklarını korurken, Terminaller Müdürü Özer'e vekaleten başkanlık unvanı verildi.

Büyükşehir’de Daire Başkanlıkları şekillendi gibi.  Samanlıoğlu ve Nalçacı rotasyonla, Yiğit, Topal, Avunduk ve Acar başkanlıklarını korurken, Terminaller Müdürü Özer’e vekaleten başkanlık unvanı verildi. Yerel seçimlerde yüksek oranda oy alarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını aldığı tarihte belediye bünyesindeki birim üst yöneticilerinden istifasını isteyen Selahattin Gürkan, çalışacağı ekip arkadaşlarını belirlemeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi teşkilat şemasında bulunan 23 Daire Başkanlıklarının bazılarını (9 adet)tasarruf gerekçesi ile kapatan veya birleştiren ve yeni bir daire başkanlığı oluşturarak 15 Daire Başkanlığına düşüren Başkan Gürkan ve ekibinin ilk olarak Daire Başkanlıklarına yaptığı atamalar şöyle;

Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığına Mustafa Sayın

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına Alican Bozkurt,

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına Memet Mert,

İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına İsmail Nacar,

Tarımsal Hizmetler ve Park Bahçeler Daire Başkanlığına: Berkan Samanlıoğlu

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına; Murat Nalçacı

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına; Bülent Yücetaş asaleten

Ulaşım Dairesi’ne Ahmet Özer, Fen İşleri’ne Fuat Bayhan, Zabıta’ya Hüseyin Hanbayve Bilgi İşlem Daire Başkanlığına ise Mustafa Ünlü vekâleten atandılar.

Yerlerini koruyanlar

İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Erol Yiğit, Mali Hizmetler Daire Başkanı Uğur Topal,Emlak İstimlak Daire Başkanı Memiş Avunduk ve İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar ise şimdilik yerlerini korudular.

KAYNAK:MALATYAYORUM

Bakmadan Geçme