Büyükşehir Belediyesinden Akçadağ'da Birlik İftarı

Büyükşehir Belediyesi iftar programları devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Akçadağ ilçesinde iftar programı düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayının başlaması ile birlikte mahallelerde ve ilçelerde başlatmış olduğu birlik iftarları ile binlerce insanı bir araya toplayarak eski ramazanların yeniden yaşatılmasına, insanlar arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının artmasına katkı sunuyor.

Akçadağ ilçesinde gerçekleştirilen iftar programına; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Malatya Milletvekili adayları Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan, bazı Daire Başkanları, mahalle muhtarları ile binlerce Akçadağlı katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi tarafndan çeşitli gösteriler, Tasavvuf müziği eserlerinin seslendirildiği iftar programında ilk olarak Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kazgan konuşmasında, “Malatya Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile Akçadağ ilçemizde gerçekleştirilen iftar programından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak Akçadağ ilçesine birçok hizmet getirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Akçadağ ilçemize Büyükşehir Belediyesi olarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarında bulunduk. Yol açma ve asfaltlama çalışmaları, köprü ve menfez çalışmaları ayrıca MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılan alt yapı çalışmaları ile Akçadağ’a birçok hizmet getirdik. Akçadağ merkezdeki çalışmalarımız herhangi bir aksilik çıkmadığı taktirde 40 gün içerisinde tamamlıyoruz. Çevre mahalle ve kırsaldaki çalışmalarımız ise devam edecek. Büyükşehir Belediyesi olarak Akçadağ’da başlatmış olduğumuz hizmetleri en kısa sürede tamamlayıp Akçadağ’ı sorunsuz bir şekilde sizlere teslim edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitinginde kendilerini yalnız bırakmayan Akçadağlılara teşekkür eden Koca, “Cumhurbaşkanımızı Malatya’da çok güzel bir şekilde ağırladık. Binlerce Akçadağlı miting alanında bizleri yalnız bırakmadı. Katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının mübarek havasından faydalanmamızı sağlayan Allah’ımıza hamd olsun. Bereketli, mutlu ve daha güzel ramazanlarda buluşmak umuduyla afiyet olsun” dedi.

Akçadağ’ın ve Akçadağlıların her zaman hizmetinde olduklarını belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise yaptığı konuşmada, “Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul eylesin. Akçadağ her zaman bizlerin yanında durmuştur. Malatya’ya söz vermiş olduğumuz hizmetlerin gelmesi için çalışmalarımız oldu. Büyükşehir Belediyemizde Akçadağ ilçemizde birçok güzel hizmete imza attı. Yol çalışmaları olsun, alt yapı çalışmaları olsun güzel hizmetler Akçadağlılar ile buluştu” şeklinde konuştu.

Başkan Polat: İftar sonrası vatandaşlarla bir araya geldi

İftar sonrası İlçe meydanında vatandaşlarla çay içip sohbet eden Büyükşehir belediye Başkanı Hacı Uğur Polat vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Bakmadan Geçme