Büyük Konser Halkımızla Buluşuyor

Uzun süreden beri çalışmalarını yürüten ve geçtiğimiz aylarda belediye meclisi kararı ile resmen kuruluşu gerçekleştirilen Elazığ Belediyesi Konservatuarı,

Uzun süreden beri çalışmalarını yürüten ve geçtiğimiz aylarda belediye meclisi kararı ile resmen kuruluşu gerçekleştirilen Elazığ Belediyesi Konservatuarı,  Koro Şefi Naci Sönmez yönetiminde hemşerilerimize dev bir kadroyla “Harput Müziği Konseri” sunacak. Konser, Belediye Kültür Merkezi’nde 13 Aralık Perşembe günü saat 20.00 da gerçekleşecek.

NACİ SÖNMEZ: “ÇOK ÖZEL BİR KONSER HAZIRLADIK”

Konser öncesi yapılan hazırlıklara ilişkin açıklamalarda bulunan koro mensupları heyecanlarını hemşerilerimizle paylaşmak istediklerini belirterek birçok yöreye ait birbirinden özel türküleri halkımız için seslendireceklerini kaydettiler. Gönüllü olarak yürüttükleri çalışmalara Başkan Yanılmaz’ın sürekli destek sunduğunu vurgulayan Konservatuar üyesi Büşra Karabacak şimdiden bütün konuklara teşekkür etti.

Harput müziğini Türk Sanat Müziği formatında seslendireceklerini kaydeden Cihan Bakır tüm hemşerilerimizi konsere davet etti. Farklı alanlarda verdikleri konserlere bir yenisini daha eklemenin heyecanını yaşadıklarını belirten Yusuf Uğraş, halkımızdan da destek görmek istediklerini kaydetti.

Dev bir kadroyla sahne almaya hazırlandıklarını belirten Elazığ Belediyesi Konservatuarı Koro Şefi Naci Sönmez ise çok özel bir konser hazırladıklarını ve her vatandaşımızın mutlaka gelip o havayı soluması gerektiğini kaydetti.

BAŞKAN YANILMAZ: “TÜM HALKIMIZI BU ÖZEL KONSERE DAVET EDİYORUM”

Elazığ Belediyesi kültürel etkinlileri kapsamında gerçekleştirilecek ücretsiz konsere tüm halkımızı davet ettiklerini belirten AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin kültür sanat alt yapısına katkı sunmak adına önemli bir projeyi musikiseverlere kazandırdıklarını ve bu vesileyle Koro Şefi Naci Sönmez başta olmak üzere bütün koro mensuplarını şimdiden tebrik ettiğini kaydetti.

Bakmadan Geçme