Bulut, 'Gerçek Kimliğimizi Göstereceğiz'

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, takımın gerçek kimliğini herkesin ilerleyen haftalarda göreceğini söyledi.

Gazetecilerle Orduzu Pınar Başı’ndaki tesislerde bir araya gelen sarı kırmızılı takımın başarılı teknik patronu Erol Bulut, kendi saha ve seyircileri önünde Konyaspor’a kaybetmelerini girilecek olan milli maç arasına bağlayarak, milli maç nedeniyle futbolcuların kafaları arkadan gelecek olan 2-3 günlük tatildeydi. Takımımız maç çok iyi konsantre olmuştu. Ben sonucu ona bağlıyorum. Geçen sezonda bu durumu Trabzon’da yaşadık 4-1 mağlup olduk, birde Antalya’da yaşadık 3-1 mağlup olduk” dedi.

Futbolcuların Atiker Konyaspor maçında farklı bölgelerde oynanması hakkında da açıklamalar yapan Bulut,” Bundan önceki 3 maçta da aynı şekilde oynadık, bence takımın yapısını bozmadı.  Khalid Boutaib solda başladı, Adem Büyük'le ise forvette başladım. Herkes ‘Neden hoca böyle oynatıyor?’ diyor. Boutaib, defans anlamında takıma daha iyi yardımcı olduğundan dolayı böyle başladık.Adem kaburgası kırıldı, hazırlık dönemini tam bizimle gerçekleştiremedi maalesef, onu sol bölgede oynatsam oynadığımız rakiplerin sağ bekleri sürekli bindiren, sürekli koşan futbolcular olduğu için sorun yaşayacaktık" şeklinde konuştu.

Boutaib'e taraftar tarafından yapılan eleştirilere de açıklık getiren Erol Bulut,"Khalid Boutaib bu takıma çok şey kattı geçen sene, bu senede katıyor.Taraftarlar o konuda bir şey söylemeyeceğim çünkü doğru değil. Boutaib, forvet oynadığında da takıma büyük katkısı oluyor. Gerçek kimliğimizi önümüzdeki maçlarda daha net göreceğiz" açıklamasında bulundu.

Bakmadan Geçme