Bulut:' 2018'i güzel şekilde kapattık'

Süper Lig 17. hafta maçında deplasmanda Bursaspor'a konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor'da 1-1 sonuçlanan maçın ardından teknik direktör Erol Bulut,2018'i güzel şekilde kapattıklarını ifade etti.

Süper Lig 17. hafta maçında deplasmanda Bursaspor'a konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor'da 1-1 sonuçlanan maçın ardından teknik direktör Erol Bulut,2018’i güzel şekilde kapattıklarını ifade etti.

1-1 biten Bursaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katılan sarı kırmızılı takımın başarılı teknik patronu Erol Bulut,"Hücum anlamında iyi değildik. Defansımız iyi işler yaptı. Buz or Bursa deplasmanında maça istediğimiz şekilde başladık. Yediğimiz basit bir hatadan gol yedik. İkinci yarıya iyi giriş yaptık ve akabinde gol geldi. Güzel de bir gol attık. Hücum anlamında iyi değerlendirseydik 2. golü de bulabilirdik. Defansımız iyiydi fakat hücum anlamında iyi değildik. Bursaspor deplasmanı kolay bir deplasman değil. Taraftarlar takımlarını en iyi şekilde destekliyorlar. 2018’i güzel şekilde kapattık. İnşallah 2019’a da güzel şekilde giriş yaparız” dedi. 

Bakmadan Geçme