Bülent Avşar'la Değişen Siyasetin Nabzı

Göreve geldikleri günden itibaren , vatandaşlarla sürekli bir arada olan ve her semt ve bucakta vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm bulma noktasında büyük gayret gösteren MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar

Göreve geldikleri günden  itibaren , vatandaşlarla sürekli bir arada olan ve her semt ve bucakta vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm bulma noktasında büyük gayret gösteren MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve tüm teşkilat gönülleri feth etmeye devam ediyor.Hiç bir talep ve sorun karşısında duyarsız kalmayan Başkan Avşar, Milli ruh ve inançla çıktığı bu kutlu yolda Malatya’da siyasetin nabzını değiştiren önemli  isim olarak adından sıkça söz ettiriyor.

Bir taraftan teşkilat çalışmaları , diğer taraftan 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili hazırlıklar noktasında önümüzdeki yoğun süreçte MHP’ nin siyasetteki varlığını etkin ve saygın bir şekilde sürdürebilmesi,teşkilatın  birliği ve bütünlüğü ,Türk siyaseti için bir kazanım ve umut ışığı olması, Ülke genelinde olduğu gibi İl’lerde de büyük önem taşımakta ve teşkilat sorumluluğunun ağırlığını  gözler önüne sermektedir.

Göreve geldiği günden itibaren ,MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar,süreçlerin yaşattığı olumsuzluklara, hareketin güven zafiyetine ve  umutsuzluğa asla müsaade etmemiş,göstermiş olduğu büyük gayretle ,umutları yeşertmeye devam etmiştir ve içinde bulunduğumuz seçim sürecinde , teşkilat olarakta  tüm enerjinin, tüm partililerle birlikte Yerel Seçimler Çerçevesinde  bir adım öteye taşımak için harcanacağı aşikardır.

Gerektiğinde kendi iç meselelerini kendi kurulları içerisinde konuşabilen ve çözümleyen deneyime ve olgunluğa sahip olan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve teşkilat üyeleri, yerel seçimler çerçevesinde de mutlaka başarı sağlayacaktır.

Tam bir inanmışlık ile kutsadığı, hiç bir  kayıp ve zafiyetine rıza göstermediği  Milliyetçi harekete, bu güne kadarki samimiyet, fedakarlık ve çalışmaları ile İlimizde önemli katkılar sunmuş olan Başkan Avşar’ın gönülleri bu derece feth etmesi ,bunun en açık kanıtıdır.

Milliyetçi hareket partisine verilen destek gün geçtikçe artmaktadır ve Yerel seçimlere sayılı günler kala MHP Malatya İl teşkilatı çalışmalarını şevk ve heyecanla sahaya yansıtacak, hiçbir gevşemeye fırsat vermeyecek görünüyor.

‘’Belediyeler,Millete hizmetin, ilk mevki, ilk merci, ilk merkezi konumundadır’’inancıyla hareket eden Başkan Avşar,. MHP yönetimindeki belediyelerde akıl, iman, gönül, vicdan, empati, aşk, sevda, özveri ve öz değerlere bağlılık olacağının da altını çizmekte ve "Üretken belediyecilik anlayışıyla  Belediyecilik ilkelerinden  sapmadan mücadele edileceğini vurgulamıştır.

Mahalli idareler seçimlerinde belediyelerde üç hilal bayrağının dalgalanmasını sağlamak için çaba göstereceklerine tam manasıyla inandığımız Mhp Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve teşkilatın , daha çok gönle girmek, daha çok teveccüh elde etmek için tüm  gücüyle  seferber olacağına, 31 Mart 2019'u istikrar ve dengeli şekilde aşacağına ve  başarılı sonuçlar alacağına inancımız tamdır.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme