Bimyad'dan Ticaret Borsası'na Ziyaret

Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

06 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimle Başkanlık görevine gelen Ramazan Özcan ve yönetimine başarı dileklerinde bulunan Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan, İlimizde, özellikle tarım ve hayvancılık noktasında ticaret yapanların önünü açmanın sorumluluğunu taşıdıklarını belirtti.

Başkan Apohan; "Malatya’nın kalkınması için her zaman ortak akıla vurgu yaptık ve her alanda bir üst seviyeye taşımak için sorunlara her zaman müşterek çözüm arayışı içinde olmamız gerektiğini vurguladık. Bu noktada Kurumlar arası güçlü bir iletişimin kurulması büyük önem taşımaktadır. Borsalar bulundukları bölgenin öncü dinamik gücüdür. Malatya’nın ekonomik hayatına yön veren kurumların başında gelen Ticaret Borsası'nın çalışmalarına ve projelerine elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Bimyad olarak, bünyemize bağlı tüm İnternet haber siteleri ve yayın organlarımız ile Malatya’ya  daha iyi nasıl hizmet edebiliriz’ paralelinde çalışarak, ekonomik ve ticari hayatı canlandıracak her atılımda Ticaret Borsası'nın yanındayız " dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ise Basın ile yakın işbirliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Malatya’ya yeni ufuklar açmanın gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Özcan" Kamu kurumu ve Sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket edersek, Malatya için yatırımlar konusunda önemli yol kat edeceğimize inanıyorum. Üreticimizin alın teri ve emeği her şeyin üzerindedir. Ticaret Borsası olarak daha güçlü bir Malatya için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya hazırız " dedi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

 

Bakmadan Geçme