Beymen'den, Milyonerler Kulübü markasının hak sahiplerini kızdıran açıklama!

Beymen'in 11 Mart 2019 tarihinde medyada yayımlanan, 'Beymen, başarılı satış danışmanlarını ödüllendirdi!' manşetli haberlerin devamında yer alan 'Beymen'in her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve en yüksek performansı gerçekleştiren satış danışmanlarını ödüllendirdiği Milyonerler Kulübü Ödülleri

Beymen’in 11 Mart 2019 tarihinde medyada yayımlanan, “Beymen, başarılı satış danışmanlarını ödüllendirdi!” manşetli haberlerin devamında yer alan “Beymen'in her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve en yüksek performansı gerçekleştiren satış danışmanlarını ödüllendirdiği Milyonerler Kulübü Ödülleri, 7 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen özel bir davet ile sahiplerini buldu!” ifadeleri, Milyonerler Kulübü ve Milyarderler Kulübü markalarının TPE kaydınca asil sahibi olan hak sahibi yöneticileri kızdırdı.

Milyonerler Kulübü sözcüsü Ticari Danışman Abdullah Koçoğlu yaptığı açıklamada;“Yaklaşık 2 yıl önce, Beymen’in bünyesinde oluşturduğu ve sitesinde görünür halde olan Milyonerler Kulübü yapılanmasıyla ilgili Beymen firmasının hukuk departmanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdik. O dönem, inisiyatif kullanarak söz konusu paylaşımı kaldırdılar.

Konuya vakıf olmalarına karşın, bile isteye tekrardan böyle bir bülten ya da haber yayınlanmasının ardında art niyet olduğunu düşünüyoruz. Zira, o dönem yine telefon görüşmelerimiz esnasında kendilerine “Milyonerler Kulübü veya Milyarderler Kulübü” için, ortak istişare ile belirlenecek oranda telif ödemek koşuluyla kullanım izni tanıyacağımızı ifade etmiştik.

Firmadan konuya ilişkin yapıcı bir telafi önerisi gelmediği takdirde uğradığımız ve uğrayacağımız zararlara ilişkin maddi ve manevi haklarla ilgili yasal süreç başlangıcı adına, şirketler avukatımız Arb. Av. Abdullah Serdar ÖNÜR yetkilendirilmiştir. Kamuoyuna arz ederiz.” dedi.

Koçoğlu Danışmanlık ve Tuna Medya’nın (Tuna Güzelyurt - Semih Sincar) üzerine 35, 38, 41, 43 nolu TPE maddelerince kayıtlı halde bulunan Milyonerler Kulübü ve Milyarderler Kulübü markalarına ilişkin tescil hakları (milyonerlerkulubu.com.tr); organizasyon, ödül gecesi düzenleme, radyo ve televizyon yayın hizmetleri, dergi, kitap, gazete gibi yayınların basıma hazır hale getirilmesi ve okuyucuya ulaştırılmasına ilişkin hizmetler, yiyecek içecek sağlanması ve geçici konaklama hizmetleri gibi ana kriterleri kapsıyor.

Bakmadan Geçme