Belediyenin Yaz Kampına Ailelerin Yoğun İlgisi

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'nin daha verimli bir yaz tatili geçirmeleri üzere ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği geleneksel yaz kampının ikincisi start aldı.

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nin daha verimli bir yaz tatili geçirmeleri üzere ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği geleneksel yaz kampının ikincisi start aldı.

Kampa aile ve öğrencilerin geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilgisi yoğun oldu. Sadece teorik derslerin değil çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine de katkı sunacak yaz kampı, bir ay boyunca her gün çeşitli etkinliklerle çocukların neşesine neşe katacak.

“ÇOCUKLAR MUTLU AİLELER HUZURLU”

Okulların tatil olmasının ardından, Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi "Yazımızda Gelişen Nesil Var" sloganıyla 7-13 yaş arası çocuklar için düzenlediği kampta çocuklar, eğitimlerin yanı sıra düzenlenen aktivitelerle de mutluluklarına mutluluk katıyor.

Özellikle tatil dönemlerinde çocuklara yönelik destekleyici, yol gösterici programlarla dikkat çeken ADEM, yaz tatili döneminde de geniş kapsamlı, eğitici, öğretici ve eğlenceli yaz çocuk kampı programında çocukların sosyalleşmelerine, davranış ve becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yaz kampında çocuklar, Cip Barajı Mesire Alanı’nda ki programa katılarak gönüllerince vakit geçirdiler.

ADEM bünyesindeki uzmanların öncülüğünde düzenlenen kamp programına katılan çocuklar; hitabet ve diksiyon, hızlı kitap okuma teknikleri, yazarlık atölyesi, manevi değerler,  zeka ve strateji oyunları, müzik, resim çalışmaları gibi etkinliklerin yanı sıra bir dizi gezi programı, at binme, bisiklet turları, doğa yürüyüşleri, yüzme, okçuluk ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunları ile dolu dolu bir yaz tatili geçirecekler. Çok güzel vakit geçirdiklerini belirten minikler gezi turlarıyla, yapılan ikramlarla dolu dolu yaz tatili geçirdiklerini belirterek Mücahit Başkan’a teşekkür ettiler.

BAŞKAN YANILMAZ: “ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENİYOR HEM EĞLENİYOR”

Çocukların yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmeleri adına Elazığ Belediyesi olarak birçok organizasyon yapıldığını belirten Mücahit Başkan, açıklamasında şunları söyledi:

“ Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen programlarla çocuklarımız hem eğitim alıyor hem de eğlenceli vakit geçiriyorlar. Çocuklarımız bir yandan eğlenirken aynı zamanda sosyal ortamlarla da kendilerine olan özgüvenleri daha çok artıyor. Alanında uzman eğitmenlerin destekleriyle yaz kampında çocuklarımız yaz tatillerini güzel bir şekilde değerlendiriyor. Bu duygu ve düşüncelerle yaz kampında görev alan eğitmenlerimize teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme