Bekir Hallaç 'Ben Değil, Biz Anlayışı ile Varız'

AK Parti'den Divriği Belediye Başkanlığı için A. Adaylığını açıklayan Sivas Divriğili İş adamı, Gazeteci – Yazar Bekir Hallaç,

AK Parti’den Divriği Belediye Başkanlığı için A. Adaylığını açıklayan Sivas Divriğili İş adamı, Gazeteci – Yazar Bekir Hallaç, ilçe genelinde esnaf ziyaretlerini sürdürürken, bir yandan da bölgenin önde gelen isimleriyle de biraraya gelerek çalışmalarını sürdürüyor.

Divriğililerin yoğun ilgi ve alaka gösterdiği AK Partili Bekir Hallaç’a Mart 2019 seçimlerinde oy kullanacak gerek partili, gerekse de diğer siyasi parti seçmenlerinin de sıcak baktığı konuşuluyor.

“Herşey Terk Edilen Değil, Tercih Edilen Bir Divriği İçin”

Aday adaylığı ve bölgede yaptığı çalışmalarla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bekir Hallaç şu ifadeleri kullandı; “Pazar günü yapılan Temayül Yoklaması’nın tüm adaylarımıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Değerli görüşleriyle bizlere yol gösteren, ufkumuzu açan; İl ve ilçe yönetimimize, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza ve tüm parti mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Benim hiçbir şekilde içi boş vaatleri Divriğili hemşehrilerimize duyurma gibi bir çabam olmadı. Geçmişten bugüne baba ocağım Divriğimiz için gerek İstanbul’da gerek ise bulunduğum tüm ortamlarda yaptığımız çalışmalar ve tanıtımlar ortada. Bunları kendimi övmek için söylemiyorum. Ülkemiz ve Divriğimiz için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Ben şimdiye kadar yaptığım çalışmaların üzerine daha iyi hizmetler koymak adına AK Parti’den aday adaylığımı açıkladım. Geçtimiz hafta sonu da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Taha Akgül Spor Salonu’nda tüm yurtta olduğu gibi temayül yoklamalarımızı gerçekleştirdik. Diğer Aday adayı arkadaşlarımız ve parti teşkilatımızla gün boyu bir aradaydık. Zaten partimiz “Ben değil, biz anlayışı” ile birlikteliği her daim vurgulamaktadır. Bu kapsamda bizde elimizden gelenin en iyisini ortaya koyup Mart 2019’da Divriği Belediye Başkanlığını kazanarak bölgemizde hizmet için kollarımızı sıvayacak ve değerli hemşehrilerimize hak ettikleri çalışmaları ulaştıracağız. Herşey terk edilen değil, tercih edilen bir Divriği için.”

Bakmadan Geçme