BBP Yeşilyurt Kadın Kolları Nurcan Dinçer'e Emanet.

Büyük Birlik Partisi Malatya yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya ,Yeşilyurt ilçe kadın kolları Başkanlığı görevine getirilen Nurcan Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi Malatya yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya ,Yeşilyurt ilçe kadın kolları Başkanlığı görevine getirilen Nurcan Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir araya geldi. Yeşilyurt kadın kolları başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inancının yüksek olduğunu ifade eden Başkan Altunkaya, Başkanımızın yapacağı faliyetlere ilçe teşkilatı olarak da gerekli tüm destekleri sağlayacaklarını dile getirip biz Büyük bir Aileyiz vurgusuyla sözlerini tamamlayıp girmiş olduğumuz Ramazan ayı fazilet bakımından nice güzelliklerin bahşedildiği mübarek bir zaman dilimidir. Cenab-ı Hak Kur'an-ı Kerim'de şöyle buyurmaktadır: “Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, doğrunun ve doğruyu eğriden ayırmanın açık delili olarak kendisinde Kur'an indirilen aydır…”

HZ. Peygamber (s.a.v.) Ramazan ayı ile ilgili olarak: “Bir kimse, inanarak ve sevabını yalnızca Allah'tan bekleyerek, Ramazan orucunu tutarsa, geçmiş günahları bağışlanır.” buyurmuştur. En güzel bir şekilde bu mübarek günlerden istifade etmemiz gerektiğini söyledi.

Malatya Yeşilyurt Kadın Kolları başkanı Nurcan DİNÇER ise sözlerine şöyle devam etti;

“BBP Yeşilyurt ilçe kadın kolları Başkanlığını bana layık gören ve inanan Başkanımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Dava şuurunu hiç bir zaman yitirmemiş bir parti olarak ilçe Kadın kolları Başkanlık görevini elimizden gelen en iyi şekilde yönetimim ile birlikte yapmaya çalışacağız. Bbp kadınları olarak ilçemizde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz..

Bugünden itibaren Değerli ilçe yöneticilerim ile birlikte yılmadan yorulmadan ilçemizde güzel çalışmalara imza atacağız.

Çıktığım bu kutlu davada bir hizmet aşığı olarak Vatanına ve ilçesine sevdalı olan sizlerle çalışmaktan gurur ve onur duyacağım.

Öncelikle tüm ülkemizi yasa boğan Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki Azez kasabasında şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet başta yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum dedi.

Başkan DİNÇER On bir ayın sultanı olan Ramazan ayına girildiğini dile getirip şöyle devam etti. Bu ayı iyi değerlendirin. Nefsinizi törpüleyin, şeytanın vesveselerine kulak vermeyin. Her türlü ayıptan ve edepsizlikten kendinizi sakının. Kalplerinizi ve avuçlarınızı bir tek Allah’a açın. Tüm hemşerilerimin Mübarek Şehr-i Ramazanınız kutluyorum dedi.

Bizim safımız emanet bekçilerin safıdır.

Bizim safımız Haysiyet Savaşçıların safıdır

Bizim safımız hz. İbrahimin ateşine su taşıyan karıncaların safıdır

Bizim safımız inanmadığım yolda Milyonlarca yürüyeceğime inandığım yolda tek başıma yürürüm diyen Cennet Mekan Şehit Muhsin Yazıcıoğlunun safıdır

Bugün burda bu görevde olmaktan oldukca mutlu olduğunu dile getirip. Malatya için yapılacakların en iyisini ekibim le birlikte yapmak için tüm gayretleri göstereceklerini söyledi.

Başkan DİNÇER sosyal farkındalık noktasında yapmayı düşündükleri projeler ile Yeşilyurt'un yapılanmasına gerçek anlamda katkıda bulunacaklarını ilerleyen süreçler…

Bakmadan Geçme