BBP Kadın Kolları'ndan Şehidin Annesine Ziyaret

BBP MALATYA YEŞİLYURT Kadın Kolları başkanı Nurcan DİNÇER Bir vefa örneği göstererek anneler günün de. Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarınca Suriye'de icra edilen görev sırasında şehit olan Deniz Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Önal'ın Annesi Ümmühan Önal'a anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.

BBP (Büyük Birlik Partisi) Yeşilyurt Kadın Kolları başkanı Nurcan Dinçer, vefa örneği göstererek anneler gününde    Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarınca Suriye’de icra edilen görev sırasında şehit olan Deniz Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Önal’ın Annesi Ümmühan Önal’a anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.

BBP Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri ile beraber,Şehidimizin Annesine ziyarette bulunana Başkan Dinçer, “Ümmühan Önal’a BBP Yeşilyurt kadın kolları teşkilatı olarak Malatya'da sizi yılın annesi seçtik.Her zaman yanınızda olduğumuzu ve bundan sonraki süreçte de yanınızda olacağımız bilmenizi isterim.”dedi. Başkan Dinçer ziyaret’te aileye kutsal değerlerimizden olan Kuran’ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.
Başkan Dinçer Önce şehit annelerin gazi annelerin anneler gününü kutlarım ve tüm fedakar annelerin anneler günü kutlu olsun dedi.

Bakmadan Geçme