Bayan Tüfenkci, Sevgi Evlerinde

Bakan Bülent Tüfenkci'nin Eşi Esra Tüfenkci, Kurban Bayramı Öncesi Sevgi Evleri'nde Kalan Çocuklarla Bir Araya Geldi, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Kurban Bayramı öncesi Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla bir araya geldi, şehit ailelerini ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı MİAD Sevgi Evleri'ni ziyaret etti. Burada çocuklarla tek tek ilgilenen bayan Tüfenkci, onlara tavsiyelerde bulundu. Kurban Bayramı öncesi çocuklara çeşitli hediyeler de veren bayan Tüfenkci, sevgi evlerini sık sık ziyaret etmeye devam edeceklerini söyledi. Bayan Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sık sık sevgi evlerinde kalan yavrularımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Kurban Bayramı öncesi de çocuklarımızı ziyaret ederek hep birlikte bayramlaşmak istedik. Ben bu vesile ile şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. Rabbim Kurban Bayramı'nı hayırlara vesile etsin inşallah."

Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar ise bayan Tüfenkci'nin kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Bayan Tüfenkci, daha sonra şehit ailelerini ziyaret etti. İlk olarak şehit Polis Memuru Candaş Kaplan'ın ailesini ziyaret eden bayan Tüfenkci, Kaplan ailesinin bayramını kutlayarak bir süre sohbet etti. Her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını belirten bayan Tüfenkci, "Sizler bu vatan uğruna evlatlarınızı şehit verdiniz. Mehmet Akif Ersoy, 'Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber/Sana aguşunu açmış duruyor Peygamber' diyerek Peygamberimizin, şehitlerimizi kucağını açıp beklediğini ifade ediyor. Mekanları cennet olsun, Allah sizlere sabır versin. Herhangi bir ihtiyacınızda veya sıkıntınızda yanınızda olduğumuzu asla unutmayın." şeklinde konuştu.

Bayan Tüfenkci, daha sonra şehit polis memurları Okan Doğan ve Oğuzhan Günaydın'ın ailelerini ziyaret etti. Bayan Tüfenkci ziyaretleri esnasında, kutsal görevlerini icra ettikleri sırada şehit düşen tüm vatan evlatlarını bir kez daha rahmetle andıklarını dile getirerek, ailelere sabırlar diledi. Şehit ailelerinin bayramlarını da kutlayan bayan Tüfenkci, aile üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Bayan Tüfenkci'ye ziyaretlerinde Vali Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ın eşi Kadriye Urhal ile AK Parti Malatya Kadın Kolları üyeleri eşlik etti.

Bakmadan Geçme