Battalgazi'de bayrak emin ellerde

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nın bayrağını göndere çekeceklerini söyledi.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nın bayrağını göndere çekeceklerini söyledi.

Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Osman Güder, seçim çalışmaları kapsamında Hastane Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Güder, vatandaşlarla sohbetinde, Battalgazi Devlet Hastanesi'nin ihalesinin yapıldığını ifade ederek, itiraz süresinden sonra hastanenin yapımına başlanacağını kaydetti.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder daha sonra AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Küçükmustafapaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan Güder, "Battalgazi'de bayrak güzel yerlere çıkarıldı. Bundan sonra sizlere ve şuan ki Battalgazi Belediye Başkanımız ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza, diyoruz ki 'Bayrak emin ellerde. 1 Nisan'dan sonra bayrak emin ellerde olacak ve o bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin kuruluşundan buyana partinin içerisinde yer aldığını anımsatan Güder, "Değişik görevlerde yer aldık. Küçükmustafapaşa Mahallemize geldik. Battalgazi'mizde 102 mahalle var, biz 102 mahalleyi biliyoruz. 102 mahallenin 326 caddesinde gezmişiz. Bin 836 sokağında dolaşmışız. Battalgazi'mizi biliyoruz. 6 yıl boyunca mahallelerimizle ilgili brifing aldık" dedi.

Güder, Battalgazi Devlet Hastanesini Battalgazi'ye kazandırdıklarını ifade ederek, İnderesi'nde ise 900 dönem bir park alanının olduğunu, 100 dönümünün kısa bir süre içerisinde hizmete gireceğini, geriye kalan 8700 dönümün ise peyderpey hizmete açılacağını dile getirdi.

Her seçimin önemli olduğunu ancak 31 Mart'taki seçimin daha büyük önem taşıdığını kaydeden Güder, "Her seçime önem atfettik. Her seçimde millet bize karne veriyor, biz bu karneyi alıyoruz. Kırık ya da iyi notlarımız varsa buna bakıyoruz, kırık notlarımızı iyileştirmenin muhasebesini yapıyoruz. 31 Mart'ta vereceğiniz destekle bizim Battalgazi'de elimizi güçlendireceksiniz. Büyükşehirde Selahattin Gürkan başkanımızın elini güçlendireceksiniz. 31 Mart günü sandığa gideceğiz, kendi oyumuzu kullanacağız. Bu seçimde bir oyun büyük önemi var, bunu da herkese anlatacağız. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nın bayrağını göndere çekeceğiz" dedi.  

Bakmadan Geçme