Başsavcı Ergül Yılmaz'dan Başkan Çakır'a Veda Ziyareti

Malatya'da 2 yıldır görev yapan, Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK

Malatya'da 2 yıldır  görev yapan, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK)  2017 Yılı Adli yargı yaz kararnamesi ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan  Ergül Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek veda etti.

YILMAZ: BAŞKANIMIZ İLE KOORDİNASYON İÇİNDE ÇALIŞTIK

Malatya'da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başsavcı Ergül Yılmaz, "2 yıldır Malatya'da görev yapmaktayım. Bundan sonra ülkemiz başka bir güzel şehrinde görev yapacağım. Bu 2 yıllık zaman dilimi içerisinde belediye başkanımız ile çok güzel iş ilişkimiz oldu. Koordinasyon içinde çalıştık. Malatya bizim gönlümüzde güzel bir yer. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum" dedi.

ÇAKIR:BAŞSAVCIMIZ ZOR BİR DÖNEMDE MALATYA'DA GÖREV YAPTI

Başsavcının zor bir dönemde Malatya'da görev yaptığını belirten Büyükşehir Belediye  Başkanı Ahmet Çakır sözlerine şöyle devam etti.

"Başsavcımız başka bir ilde, yeni görevine başlayacak. Başsavcımızın ifade ettiği gibi bizde bütün kurumlarımızla iyi ilişkiler içinde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Başsavcımız terörün  en azgın olduğu dönemde ilimizde görev yaptı. Bir çok terör yapılanmalarına karşı yargının en yoğun olduğu dönemdi. Millet olarak tek arzumuz vatanına, milletine,  bayrağına ihanet edenlerin hak ettiği cezayı alması. Bu konuda en büyük görev ve sorumluluk yargıya düşüyor. Başsavcımızın gittiği yerde de güzel hizmetlerine devam edeceğine inanıyorum. Kendisiyle bu güne kadar çok güzel diyalogumuz oldu. Yeni görev yerinin kendisi ve ailesi için hayırlı olmasını diliyorum"

Başkan Çakır,  Başsavcı Ergül Yılmaz'a Malatya'nın simgesi olan  kayısı  kristali hediye etti.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme