Başkan Yıldırım'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Malatya Genç Hukukçular Derneği Başkanı Stj.Av.Mehmet Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Malatya Genç Hukukçular Derneği Başkanı Stj.Av.Mehmet Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Başkan Stj.Av. Mehmet Yıldırım, “Ezelden beri hürriyet ve istiklale sembol olmuş Türk milleti, köklü devlet tecrübesini ve başka milletlere örnek olan hayat felsefesini günümüze kadar getirmiştir.

 Bağımsızlığına göz dikenlere cevap vermek noktasında, Atatürk’ün önderliğinde büyük bir kurtuluş mücadelesi veren bu millet, cumhuriyetin ilanıyla tarih sahnesindeki şanlı yürüyüşüne devam etmektedir.

Bugün de 29 Ekim 1923 yılında tüm dünyaya ilan edilen Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin kuruluşundaki heyecan ve gururu 95. yılında yeniden hissetmekte ve bu sevinci milletimizle birlikte yaşamaktayız. Bugün bizlere düşen en büyük görev, bu değerli mirası aynı şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Ülkemizi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği muasır medeniyetlerin daha da ötesine taşımak olacaktır Millet olarak elbirliğiyle çalışmaya devam etmemiz, kardeşçe birbirimizi kucaklamamız ve birbirimize kenetlenmemiz halinde çok daha güçlenerek,  yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizi bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, rahmet ve minnetle anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme