Başkan Yılan,'Milletimizin Birlik ve beraberliğine kast edenlerin Dünyasını Başına Yıkarız'

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Ülkü Ocaklarını Kurarken,Türk gençliğini milli ve manevi değerleri ile bütünleştirmek,çok yönlü bir şekilde donanımlı hale getirmek ve geliştirmek üzere kurmuştur. Ülkü Ocakları Türk gençliğinin değişmez,şaşmaz adresidir. Ülkü Ocakları ilim,irfan,ahlak yuvasıdır. Ülkü Ocakları Türk Devletine Kendini Adamış Kutlu Mekanlardır. Bizim Kutlu Davamız Vardır. Bu Davanın Adı Türk-islam Davasıdır,Allahın Davasıdır,Peygamber Efendimizin Yoludur. Büyük Türk Milletinin Yarınlarının Mücadelesinin Verildiği Mübarek Mekanlardır. Bu Mekanlarda Sayısızca Ağabeyimiz ve Ablamız Yetişmiştir. Buradan yetişenler Menfaat ve çıkar Gözetmez. Mukaddes Değerlerimize Dil uzatanlara asla sessiz Kalmayıp Buna karşı çıkan dava adamlarımız vardır. Bizim davamızda Aşk vardır, Teslimiyet vardır, Allah rızası vardır.

Memleketimizin Geleceği için Milletimizin Mücadelesinde Yer Alan ve Hiçbir Menfaat Gözetmeyen insanlarız. Bu memlekete bu Millete hainlik düşünmeyen milletimizin her bir mensubunu sırtımızda taşırız. Ama Milletimizin Birlik ve beraberliğine kast edenlerin Dünyasını Başına Yıkarız. Ülkemiz Hainler Tarafından,Zalimler Tarafından,Ekmeğimizi yeyip Boynumuza Sarılan Alçaklar Tarafından Büyük bir imtihan atlatmıştır. 15 Temmuz'u Hepimiz Yaşadık. Bu büyük Milleti Oyuna getiren ,'Allah' deyip en Büyük şerefsizliği Yapanlar,Milletimize Kurşun Sıktılar. O kendini dışarıya dini bütün insan olarak gösteren, samimiyetsiz olan bu insanlar milletimize çok büyük hainlik yapmışlardır. Ama bunlar bu milletin sahipleri olduğunu unuttular. Bu vatanın sahipleri 15 Temmuz Darbe gecesi devletinin yanında duranlardır. İman dolu göğüslerini kurşuna siper eden Vatan evlatlarıdır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, bu alçak darbe girişimine karşı dünyada bir örneği daha görülmemiş gözü karalılıkla karşı koyan, kahramanlık destanı yazan yüce Türk milletine şükranlarımızı arz ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık dileyerek hepsini ayrı ayrı minnetle anıyoruz."

 

Ülkü Ocakları Malatya il Başkanı

            Emrah Yılan

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme