Başkan Yılan'ın 10 Kasım Mesajı

ÜLKÜ OCAKLARI MALATYA İL BAŞKANI EMRAH YILAN

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yılan; “Atatürk; Türk Milleti’nin tarihi ve milli ortak değeridir” dedi.

Yılan mesajında  “Avrupalıların "Hasta Adam" diye nitelediği bir milleti ayağa kaldıran büyük kurtarıcı Atatürk, içindeki coşkun vatan sevgisi ile her zaman Türk Milleti'nin bağımsızlığını hedefleyerek ülkeyi önce askeri sonra da sosyal ve ekonomik alanlarda zaferden zafere taşımış Türk'ün gücünü dünyaya göstermiştir.Gösterdiği başarılar bütün mazlum milletlere örnek olmuştur.

Milletimizin milli şuurlarını, milli değerlerini silmeye, yok etmeye çalışanlar unutmamalıdır ki; Asil Türk Milleti hiç ummadığınız anda tarihimizdeki kahramanca ruhla yeniden mücadelesini verecektir.

Topraklarımız üzerine planlar kuranlar, kafalarına göre haritalar çizenler bir şeyi aklından çıkarmasınlar, uğraştığınız milletin adı TÜRK Milletidir.

Kimse çağ kapatıp çağ açan Türk Milletini hafife almasın. Cengiz Han, Fatih Sultan Mehmet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi nice liderleri dünya unutmamıştır ve unutamayacaktır.

Bize bağımsızlığımızı kazandıran, Cumhuriyetimizi kurarak çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmemizi sağlayan ve "Benden sonra beni benimsemek isteyenler aklın ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar" diyerek kurduğu Cumhuriyete sahip olunmasını arzu ve temenni eden büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yılında Malatya Ülkü Ocakları olarak rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhu şâd, mekanı cennet olsun.Ne Mutlu Türküm Diyene.” Dedi.

"Beni anlamak demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kâfidir"  M.K. ATATÜRK

Bakmadan Geçme