Başkan Yavuzkurt , MHP İl Kadın Kolları Başkanlığını Ziyaret Etti

ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt , MHP İl Kadın Kolları Başkanlığını Ziyaret Etti.

Anadolu Basın Yayın Birliği (Abyb ) Malatya Şube Başkanı, Bimyad Genel Sekreteri ve Önce Vatan Gazetesi Malatya temsilcisi Filiz Yavuzkurt, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Kadın kolları başkanı Selma Çiçek ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Yavuzkurt,’’Toplumun diğer kurumları gibi tüm siyasi partilerinde çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada iyi diyaloglarımızı sürdürmek için gereken gayreti sarf edeceğiz’’ dedi.

 

Dernek bünyesindeki internet haber sitelerimiz ve gazete haberlerimizde, doğru ve tarafsız haber anlayışı ile çizgimizi hiç bozmadan yaptığımız disiplinli çalışmalar artarak devam edecektir’’şeklinde açıklama yapan Başkan Yavuzkurt ‘’ Mhp İl Başkanı Selma Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

 

 Mhp Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,’’Basın mensuplarının ne şartlarda çalıştığını biliyoruz. Sizleri her zaman yanımız da görmekten mutluluk duyarız. Bizde zaman zaman sizleri ziyaret ederek hassasiyetimizi belirtmek isteriz.” Diye belirtti.

Mhp Malatya İl Kadın kolları Başkanlığı  faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Çiçek,’’önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ve  Bu zorlu yolda kadın kolları teşkilatı olarak birlik ve beraberlik çerçevesinde daima sahalarda olacağız’’şeklinde açıklama yaptı.

Bakmadan Geçme