Başkan Yanılmaz'dan Altınçevre Kur'an Kursu Öğrencileriyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Altınçevre Yatılı Erkek Öğrenci Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek, hafızlık eğitimi alan öğrencilerin sofrasına konuk oldu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Altınçevre Yatılı Erkek Öğrenci Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek, hafızlık eğitimi alan öğrencilerin sofrasına konuk oldu.

Başkan Yanılmaz’a, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Altınçevre Yatılı Erkek Öğrenci Kur'an Kursu Müdürü Yusuf Yazar eşlik etti.

Altınçevre Yatılı Erkek Öğrenci Kur'an Kursu Müdürü Yusuf Yazar,  öğrencilerin hem okullarına devam ettiklerini, hem de hafızlık eğitimi aldıklarını belirterek, üç yıl içerisinde 31 öğrencinin hafızlık belgesi aldığını kaydetti.

İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya ise Kur'an kurslarının ve hafızlık eğitiminin önemine dikkat çekti.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya da Kur’an Kursu’nun çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz görev süresince taleplerimize her zaman duyarlılıkla destek sağladı. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklarla yakından ilgilenen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise “Şuanda sizin bulunduğunuz koltuklarda, sizin bulunduğunuz yerlerde bulunmayı arzu edip de bulunamayan milyonlarca çocuk var. Ama sizler şanslısınız. Böyle her şeyi ile tam teşekküllü bir Kur'an kursunda eğitim görüyorsunuz. Kur'an öğreniyorsunuz ve inşallah o Kur'an hayatınızın bütününü değiştirecek. Kur'an-ı Kerim öğrenmek ne kadar önemliyse, Kuran'ı anlamak ve yaşamak da o kadar önemlidir. Onun için Kur'an-ı Kerim’i hem öğrenip, hem anlayıp, hem de yaşayacağız. Sizler şanslı çocuklarsınız.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme