Başkan Yanılmaz Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Palu ilçesini ziyaret ederek hemşerilerimizle buluştu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Palu ilçesini ziyaret ederek hemşerilerimizle buluştu.

Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Palu Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldiler.

MİLLETVEKİLİ BULUT “PALU’DA DESTAN YAZACAĞIZ”

Ziyarette “4 Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız ile birlikte inşallah bu dönem Palu’da destan yazacağız” diyerek sözlerine başlayan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut konuşmasını şöyle sürdürdü. “Tabi bunun için elimizin çok güçlü olması lazım. Sadece seçmek yetmez aynı zamanda güçlü seçeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Elâzığ ziyaretinde Palu’ya geleceğini söyledi. Biz de diyeceğiz ki Sayın Cumhurbaşkanım Palu’dan geldik, selam getirdik. Efraim Ünalan başkanımızın mazbatasını getirdik, size inanıyoruz. 1 Nisan'da inşallah hem belediye başkanımızı seçeceğiz hem de ülkenin ihtiyacı olan sadece ülkenin değil ümmetin de ihtiyacı olan o desteği Sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz.”

İL BAŞKANI GÜRGÖZE “EFRAİM BAŞKANIMIZ PALU İÇİN KOLLARI SIVAYACAK”

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise konuşmasında şunları kaydetti. “31 Mart akşamında AK Parti Belediye Başkan Adayımız Efraim Ünalan abimizin inşallah çok güçlü şekilde seçileceğinin işaretlerini burada görüyoruz. Efraim Başkan 31 Mart akşamından sonra 1 Nisan'da Palu’muza güçlü bir şekilde hizmet etmek için kolları sıvayacak. Gece gündüz demeden sizlere hizmet sunacak. Sizler de ona destek vererek 31 Mart akşamında onu Belediye Başkanı yapacaksınız. Her türlü projeyi destekleyeceğiz, arkasında olacağız ve Palu’muza kazandıracağız.”

 

BAŞKAN YANILMAZ “PALU’YA HİZMET YAĞACAK”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise açıklamasında şunları kaydetti: “Sizin bu varlığınız, heyecanınız, bu azminiz, gayretiniz bizi de heyecanlandırıyor. Bize de enerji veriyorsunuz. 31 Mart akşamı bir sonuç değil bir başlangıç olacak. Palu'ya hizmetin gelecek olan yatırımların Efraim Ünalan ile birlikte bir başlangıcı olacak. Bizler de hepimiz Efraim Başkanımıza yardımcı olacak, projelerinin gerçekleşmesi için bütün gücümüzü ortaya koyacağız”

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ “DAHA GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise yaptığı konuşmada AK Parti'nin Palu, Kovancılar, Karakoçan’a yaptığı hizmetleri herkesin gördüğünü belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü. “Efraim  Ünalan Başkanımızla birlikte 4 Milletvekilimiz, il başkanımız, belediye başkanımız ile birlikte el ele vererek bu güçlü kadroyla daha güzel hizmetleri ilçelerimize şehrimize kazandıracağız.”

BAŞKAN ADAYI ÜNALAN “PALU İLE GURUR DUYUYORUM”

Son olarak Palulu hemşerilerine seslenen AK Parti Palu Belediye Başkan Adayı Efraim Ünalan, Palulu hemşerilerinin her zaman gönüllerinde olduklarına vurgu yaparak konuşmasını şöyle sürdürdü. “Değerli Palulu kardeşlerim sizlerle gurur duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Elâzığ’a geldiğinde dedi ki siz kazanın ben Palu’ya geliyorum ve bunu yıllar önce yine söylemişti ve sözünde durup gelmişti. Değerli Palulu hemşerilerim 31 Mart'tan sonra Milletvekillerimiz ile beraber Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz Ankara'da görev aldığı için onunla beraber vaat ettiğim projeleri tek tek yerine getireceğiz.”

 

Bakmadan Geçme