Başkan Yanılmaz 'Modern Araçlarla Hizmeti Sürdürüyoruz'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın göreve geldiği 2014 yılından bugüne belediye makine parkına dâhil ettiği araçlar, şehir merkezinde konvoy oluşturarak geçiş yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın göreve geldiği 2014 yılından bugüne belediye makine parkına dâhil ettiği araçlar, şehir merkezinde konvoy oluşturarak geçiş yaptı.

Son olarak geçtiğimiz günlerde 15 yerli ve milli ELBÜS ve 52 adet yeni otobüsü şehre kazandırarak toplu taşımada adeta büyük bir çalışmaya imza atan Başkan Yanılmaz idaresindeki Elazığ Belediyesi, ulaşımda adeta devrim niteliğinde yenilikler kazandırmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı ve şehrin değişik noktalarında konvoy halinde şehir turu atarak tanıtılan hizmet araçlarına, halkın ilgisi yoğundu.

Tanıtım turuna Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Malatya Caddesi’nden geçen konvoy halkın yoğun ilgisi üzerine bir süreliğine durmak zorunda kaldı. Cadde üzerinde toplanan esnaf ve halk yapılan hizmetlerden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve çalışanlarını tebrik etti.

Hizmet araçlarının tanıtım turu Baskil Kavşağı’ndan geçerek Çaydadıra Kavşağı’nda son buldu.

BAŞKAN YANILMAZ “GECİKMİŞ HİZMET HİZMET DEĞİLDİR”

 

Belediye olarak son model araçlarla çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, halka hizmeti hakka hizmet düsturuyla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, hizmetlerin gecikmeden yapılmasının önemli olduğunu belirtti ve açıklamasında şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar makine parkına dahil ettiğimiz araçlarla bir konvoy düzenleyerek vatandaşlarımıza tanıtımını sağladık. Halkımıza hizmetin en güzelimi sunmak için 2014 yılından bugüne araç parkımıza kazandırdığımız toplu ulaşım araçları, iş makinaları, kamyon, itfaiye, temizlik ve diğer alanlarda hizmet sunan 257 aracımızla geleceğe yürüyoruz. Bizler en iyi hizmeti son model araçlarla yapmanın gayreti içerisinde olduk. Bugün Elazığımızda ulaşımdan - altyapıya kadar hizmetler modern araçlarla sürdürülmekte. Hemşehrilerimize süratli bir şekilde hizmet sunmak adına bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecektir. Çalışmalarımızda bizlerin ufkunu açan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şehir halkı olarak minnettarlığımızı sunuyoruz.”

Bakmadan Geçme