Başkan Yanılmaz'ın 29 Ekim Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yanılmaz yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz milletimiz, tarih sahnesinde var olduğu günden bugüne kanıyla canıyla ortaya koyduğu bütün mücadelelerde özgürlüğüne ve hürriyetine hiçbir gücün gem vuramayacağını defaten dünyaya ispatlamıştır.

Ecdadımızın büyük fedakarlıklar  göstererek yokluklar içerisinde kurduğu Cumhuriyet'te, bunun en büyük göstergesidir. Bu açıdan Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde hain emeller kurmayı planlayan bütün terör örgütleri bilsinler ki bizler, kendi kaderine başkasının yön vermeye kalkışmasına dahi tahammül edemeyecek kadar asil ve her mücadelenin sonunda küllerinden yeniden doğarak yoluna çok daha güçlü devam eden bir milletiz. Bunun en yakın örneğini 15 temmuz 2016'da halkımızın iradesini yok sayıp darbe yapmak isteyen hain FETÖ terör örgütüne ve diğer uzantılarına gösterdik. Halkımız vatanı, hürriyeti ve iradesi söz konusu olduğunda gözünü dahi kırpmadan canını ortaya koyacak cesaret ve dik duruşa sahiptir. Uğruna milyonlarca vatan evladını şehit verdiğimiz bu topraklarda birlik ve beraberlik duygularımızı büyüteceğiz. Bu aziz vatanin her bir ferdi olarak bizler, ülkemizi dünyada saygın ve gelişmiş  seviyeye taşımak için daha çok çalışmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını  kutluyor, bütün şehitlerimizi rahmet, gazilerimize de  minnet ve saygıyla yad ediyorum".

Bakmadan Geçme