Başkan Yanılmaz Huzurevi Sakinleriyle Piknik Yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz, Gazi Huzurevi'nde yaşayan büyüklerimizle birlikte Hazar Gölü Sosyal Tesisleri'nde piknik yaptı

Değerli büyüklerimize moral olması için Başkan Yanılmaz ve Eşi Nebahat Hanım tarafından bizzat düzenlenen piknik programında, temiz havanın ve yeşilin keyfini yaşayan büyüklerimiz, Başkan Yanılmaz ve eşiyle bol bol geçmiş anılarını ve tecrübelerini paylaştılar.

Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibinin piknik etkinliğinde seslendirdiği birbirinden güzel Harput müzikleriyle duygusal anlar yaşayan büyüklerimiz, kimi zaman da okunan parçalara eşlik ederek keyifli anlar yaşadılar. Kendilerine verilen değer ve ayrılan zaman dolaysıyla çok memnun kaldıklarını belirten büyüklerimiz ve Gazi Huzurevi Müdürü Ziya Karakaya da Başkan Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Piknikte yaptığı konuşmada Gazi Huzurevi sakinleriyle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz ise, “Bizim için kıymetli ve özel yerleri olan misafirlerimize karşı evlatlık ve vefa borcumuzu yerine getirmeye çabalıyoruz; çünkü onlardan öğreneceğimiz çok şey olduğunun her geçen gün daha çok idrakine varıyoruz” dedi.

Mevlana Hazretleri’nin, ‘Gençlerin aynada göremediklerini, yaşlılar bir tuğla parçasında okurlar’ sözüyle ne anlatmak istediğini, büyüklerimizle gerçekleştirdiği sohbetlerde daha çok anladığını ifade eden Başkan Yanılmaz, özel misafirleriyle birebir ilgilenerek onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal devlet anlayışı doğrultusunda 65 yaş üstü büyüklere sağladığı birçok imkânın olduğunu vurgulayan Başkan Yanılmaz, aynı imkânları kendilerinin de yerel bazda en iyi şekilde sağlamanın gayretinde olduklarını söyledi.

Bakmadan Geçme