Başkan Yanılmaz Direksiyona Geçti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan ve bayram süresince vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sefer düzenleyecek ELBÜS’ ler ile şehir turu gerçekleştirdi. Direksiyona bizzat geçen Başkan Yanılmaz’ı karşısında gören vatandaşlarımız da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşların ELBÜS’lere ilişkin görüş ve önerilerini bizzat dinleyen Başkan Yanılmaz, çevre dostu yeni elektrikli araçlar ile ilgili olumlu tepkiler aldı.

“BAYRAMI HUZURLA GEÇİRMENİZ İÇİN 7/24 HİZMET VERECEĞİZ”

Ramazan Bayramı süresince Elâzığ Belediyesi’ne ait bütün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını belirten Başkan Yanılmaz, vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için 24 saat süresince görev başında olacaklarını kaydetti. Sadece ulaşımda değil diğer hizmetlerinde eksiksiz yerine getirileceğini belirten Başkan Yanılmaz, özellikle Hayır Çarşısı ve mezarlıklarda vatandaşlarımızın gerekli ihtiyaçlarının tamamıyla giderileceğini kaydetti.

Ramazan ayı süresince Ahmet Aytar Meydanı’nda kurulan iftar çadırı altında, binlerce hemşerimizi buluşturduklarını belirten Başkan Yanılmaz, on bir ayın sultanı Ramazan’ın maneviyatına uygun geçmesi için çeşitli kültür sanat etkinlikleri düzenlediklerini ifade etti.

İl dışından gelen misafirler için Elâzığ’ın önemli sosyal alanlarından olan Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı, Kültür Park ve Cip Barajı Mesire Alanı’nın piknik yapmak isteyen vatandaşların hizmetinde olacağını belirten Başkan Yanılmaz, daha sonra vatandaşların ELBÜS’ler ile ilgili görüşlerini bizzat dinledi.

Bakmadan Geçme