Başkan Yanılmaz, 'Biz Biriz ve Hep Birlikte Elazığız.'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, son günlerde sosyal medyada Elazığspor ile ilgili yapılan yorumlarla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, son günlerde sosyal medyada Elazığspor ile ilgili yapılan yorumlarla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Yanılmaz'ın açıklaması şöyle:

"Aziz hemşehrilerim; Bilindiği gibi şehrimizde özellikle sosyal medyada birkaç günden beri Elazığsporumuz ile ilgili birtakım beyanlar dile getirilmektedir. Öncelikle bizler şehrin yöneticileri ve siyasileri, sadece Elazığspor konusunda değil, şehrimizi ve halkımızı ilgilendiren her konuda zaman zaman bir araya geliyor, konuyu masaya yatırıyor, tüm yönleri ile tartışıyor ve akabinde atılması gereken adımları yine birlikte atıyoruz. Bu konuda gerek ilimizde, gerek Ankara’da değişik bakanlıklarda, gerekse farklı illerimizde birçok toplantılar yaptık ve birçok konuyu konuşarak adımlarımızı attık. Bu çerçevede geçtiğimiz günlerde de yine şehrimiz için çok kıymetli ve önemli olan Elazığspor gündemiyle Sayın Valimizin başkanlığında Sayın Milletvekillerimiz, Belediye Başkanı olarak şahsım, Ak Parti İl Başkanı, Elazığspor Kulüp Başkanı ve yönetiminden arkadaşlarla toplantı yapılmıştır. Bu toplantıda; "Elazığspor’un mevcut durumu ile gelecek sezonda neler yapılabilir, hangi adımlar atılabilir ve bunun için hangi kaynaklar oluşturulabilir" konuları bir masa etrafında görüşülmüş ve istişareler yapılmıştır. Bu toplantıda Sayın Valimiz, Milletvekili arkadaşlarımız, Ak Parti İl Başkanı ve Elazığspor yetkililerinin değişik öneri ve teklifleri olmuştur. Yapılan görüşmede her katılımcının öne çıkardığı ve üzerinde önemle durduğu konu, şehrimizin en önemli markası ve değeri olan Elazığsporumuzun başarısı ve sıkıntılarının çözülmesi olmuştur. Toplantıda bütün katılımcılar,  Elazığspor’un daha iyi noktalara gelebilmesi adına öneriler ve kaynak üretimi konusunda tekliflerini sunmuştur.   Her konuda olduğu gibi Elazığspor’un da geleceği ve başarıları için birliğimizi beraberliğimizi daha da güçlendirecek adımların atılması desteklenmeli ve bu konuda katkılarını ortaya koyan yönetici ve siyasilerimizin yıpratılmaması, aksine sahip çıkılması gerektiğine inanıyoruz. Bu şehrin, siyasileriyle, yöneticileriyle ve ortak paydası Elazığ olan herkes ile "Biz Biriz ve Hep Birlikte Elazığız."

Bakmadan Geçme