Başkan Şengönül: Türk İslâm Aleminin ve Malatya'lı Hemşehrilerimin Berat Kandilini Kutluyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hemşehrilerimizin ve Türk İslam aleminin Berat Kandilini kutladı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, Berat Kandili dolayısıyla  bir mesaj yayımlayarak hemşehrilerimizin ve Türk İslam aleminin Berat Kandilini kutladı.  

Başkan ŞENGÖNÜL yayımladığı mesajında ;
“Gönüllerimize ilahi bereket ile rahmet bahşeden ve Onbir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandili günahlardan arınma, tövbelerin kabul edilme günüdür. İnananlara kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, Cenab-ı Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmaları gerektiğini bir kere daha hatırlatmaktadır. Maneviyatımızda özümüze dönme ve günahlarımızdan arınıp kendimizi yenileme fırsatı olan ve Ramazan ayının da müjdecisi olan bu kutsal günde, Rabbimiz, günahlarından arınmış, yüreğini imana açmış bir hâlde bizleri Ramazan’a kavuşturmayı nasip etsin. Bugün öyle birgün ki; sevapların iki kat yazıldığı bolluk, bereket ve beraat günüdür. Günahlardan arınma, Rabbimizin huzuruna çıkmaya yüz tutacak, yolumuzu Allah’a çevirmek ve tövbe etme günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kandiller af ve şükürün vesilesi olmasının bilici ile,Türk İslâm âleminin ve Malatya’lı hemşehrilerimin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık âleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme