Başkan Polat, Erenli'de Yapımı Süreniçmesuyu Deposunu İnceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberindeki heyet ile birlikte Erenli Mahallesi’nde MASKİ tarafından yaptırılan 100 tonluk içmesuyu deposu ve 1.400 metrelik bağlantıhattı yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra Genel Sekreteri Cemal Nogay,MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ömür Karaağaç, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Erenli Mahalle Muhtarı Nuri Bağ, Kamıştaş Mahalle Muhtarı Cemal Karageyik ve Çamurlu Mahalle Muhtarı Aziz Polatbaş katıldı.

Erenli Mahallesi Muhtarı Nuri Bağ: “Daha önce su depomuz yoktu, güzel bir depo yaptılar”

Erenli Mahallesi Muhtarı Nuri Bağ çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Daha önce su depomuz yoktu. Şimdi çok güzel bir depo yaptılar. İnşallah aşağı mahallemizde de bir depo projemiz var. MASKİ’miz onu da yapacaklar. Emeği geçen Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ’mize teşekkür ediyorum” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Polat: “Erenli’deki kardeşlerimiz daha sağlıklı, güzel bir ortamda suya kavuşacaklar

Çalışmalarla ilgili bilgi verenMalatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “MASKİ’mizin altyapı çalışmalarını yerinde inceledik. Daha önce Erenli’ye sondajdan direkt şebekeye su veriliyordu. Erenli bölgemizi iki parçaya ayırarak 1 bölümünü, 1 depodan, 1 bölümünü diğer depodan beslemek üzere depo çalışmalarımızı bitirmek üzereyiz. Ayrıca 1.400 metrelik bağlantı hattı yapımımızı tamamladık.  Bundan sonraki süreçte Erenli’deki kardeşlerimiz inşallah daha sağlıklı, güzel bir ortamda suya kavuşacaklar.Erenli’mize hayırlı olsun” diye konuştu.  

 

 

Bakmadan Geçme