Başkan Özcan'dan Akın'a ziyaret

Malatya Ticaret Borsası başkanı Ramazan Özcan

              Kısa bir süre önce güven tazeleyen Malatya Koyun keçi yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve yönetimine  tebrik ziyaretleri devam ediyor  Malatya Ticaret Borsası başkanı Ramazan Özcan ve beraberindekiler ziyarette bulundular.

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın,"Değerli Ticaret borsası başkanımız Ramazan Özcan ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza ve bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza tekrar hoş geldiniz diyorum. Şimdi tabi ki biliyorsunuz geçmişte ticaret borsası çok ta fazla faal çalışan bir yer değildi. Biz bunu her zaman her platformda da eleştiriyorduk ama şimdi kısa bir süre olmasına rağmen Ramazan başkanım Malatya’mıza gerçekten araştırılması anlamında saha çalışması yine tarım ve hayvancılık noktasında birçok çalışması var. Bu anlamda kendisine bütün yetiştiricilerimiz üreticilerimiz çiftçilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Çok kısa bi süre olmasına rağmen tabi projeleri de var o projeleri biz biliyoruz. Burada belki anlatmaya çalışsak 1 saat anlatmamız gerekir biz bu projeleri yapması noktasında Malatya’mıza kazandırması noktasında elimizden ne geliyorsa başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Diğer bir konu olarak da tabi biliyorsunuz tarım ve hayvancılık olmadan gıda ve su olmadan hiçbir canlı yaşayamaz. Bizde gerek tarım ve hayvancılık platformu olarak gerek koyun keçi yetiştiricileri birliği olarak biz Malatya’mıza ne kazandırabiliriz ekonomimize Türkiye’mize ne kazandırabiliriz damızlık çalışmasıyla alakalı bunları da inşallah ileriki süreçlerde başkanımızla koordineli bir şekilde çalışarak Malatya ekonomisine bir şeyler kazandıracağız. Tabi ben tekrar görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum kendisini de ziyaret etmiştik bizlere de kendileri ziyarete geldiler bu anlamda da bütün yetiştiricilerimiz ve üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum hoş geldiniz diyorum."dedi.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ise,"Bizde başkanımıza teşekkür ediyoruz bize gösterdiği nazik ev sahipliğinden dolayı. İhsan bey hem geçtiğimiz günlerde bizim seçimimizin akabinde bizi ziyaret etmişti. Geçtiğimiz günlerde kendisi tekrar bir seçim geçirdi güven tazeledi. Bu konuda hem kendisini ziyaret ettik hem de iadeyi ziyaret yaptık. İkisini bir arada yapmış olduk. İhsan bey biliyorsunuz ayrıca Malatya’daki tarım platformumuzun da başkanı dolayısıyla her iki görevi yoğun bir şekilde yürütmeye çalışıyor. Gerçekten çok başarılı işler yaptı başkan özellikle birlik kurulduğundan bu yana belki Türkiye’de dışarıda birçok ilde rastlayamayacağımız bir performans ortaya koydu bu konuda gerçekten ben kendisini takdir ediyorum tebrik ediyorum. Arkadaşlarımızla beraber Malatya Ticaret borsası olarak zaten yakın ilişkiler kurmuş bulunmaktayız. Sürekli istişare halindeyiz. Özellikle küçükbaş hayvancılık biliyorsunuz artık ilgisiz kalındığı zaman dolayısıyla erimeye yüz tutuyor. İthalata bağımlılık haline dönüşüyor. Bu manada başkanımız gerçekten çok ciddi projeler yaptı. Çok önemli projeler yapmaya devam ediyor. Tarım bakanlığı ile istişareli koordineli çalışıyor. İnşallah bizde hem o alanda hem bu alanda birlikte beraber arkadaşlarımızla yönetim kurullarımızla tartışarak en doğrusunu ve en iyisini bularak bu şehre ülkemize hizmet etmek için gayret edeceğiz. Ben tekrar kendisine yönetimine yeni seçilen yönetim kuruluna tarım ve hayvancılık platformunda birlikte çalıştığı arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Sağ olun sayın başkanım. "ifadelerini kullandı      

Bakmadan Geçme