Başkan Karanfil Güven Tazeledi

Keskin: Türkiye Cumhuriyeti bayrağının altında hiç kimse bize boyun eğdiremeyecektir

Malatya Kahveciler Esnaf Odası’nın 2018 yılı genel kurulunda tek liste ile aday olan Hacı Karanfil yeniden başkan seçildi.

Malatya Kahveciler Esnaf Odası’nın genel kurulu Mücelli Caddesi üzerindeki Yıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Kızılay Şube Başkanı Av. M. Umut Yalçın, Esnaf Odası Başkanları ile Oda üyeleri katıldılar.

MESOB Başkanı Keskin, yaptığı konuşma da fiyat tarifelerinin arttırılması konusunda talepler olduğunu belirterek;  “Bizler esnaf kurumları olarak esnafımızın hakkını savunuyoruz, ama vatandaşında hakkını savunuyoruz. Çünkü biz hem üreticiyiz, hem tüketiciyiz, aynı zamanda da ticaretini yapıyoruz. Yeri geldiği zaman esnafımızı mağdur etmeyiz.” şeklinde konuştu.

Keskin, “Ülkemiz zor bir dönemden ve zorlu bir süreçten geçiyor. Hepimiz ülkemize, devletimize ve milletimize destek olmak zorundayız. Allah, milletimizin dirlik ve düzenini bozmasın. Irak’ı ve Suriye’yi görüyorsunuz, bakınız bir İran kalmıştı, oraya da el attılar. Bizler, Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, her kesimiyle Türkiye Cumhuriyeti bayrağının altında hiç kimse bize boyun eğdiremeyecektir, diz çöktüremeyecektir.” İfadelerini kaydetti.

FETÖ silahlı terör örgütünden dolayı ülkenin karşı karşıya kaldığı durumun ve yaşatılmak istenilenlerin hiç kimsenin unutmaması gerektiğini belirten Keskin; “Elhamdülillah hepimiz Müslümanız. Dini kullanıp da devlete ve millete karşı olan gruplara dikkat edelim.  Dini kullanıp da toplum içinde gruplaşanlara, dini kullanıp da rant ve mevki peşinde olanlara dikkat edelim. Kur’an-ı Kerim ne diyorsa onu yapalım, Ezan ne diyorsa onu yapalım, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed ne diyorsa onu yapalım. Allah bize yeter, Kur’an-ı Kerim bize yeter, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed bize yeter.” diye konuştu.

Yeniden Kahveciler Esnaf Odası başkanlığına seçilen Hacı Karanfil ise, Oda üyelerine teşekkür ederek, “Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarda bire bir esnaflarımızı ziyaret ederek, yerinde dinledik ve elimizden geldiğince çözmeye çalıştık. Bundan sonrada esnafımızın emrindeyiz ve sorunların takipçisiyiz. MESOB Başkanımız Şevket Keskin’inde verdiği destek ile sorunlarımızı bundan sonrada takip edip, çözüm üreteceğiz.

Hacı Karanfil başkanlığındaki Malatya Kahveciler Esnaf Odası’nın Yönetim Kurulu’na Ramazan Tatarer, Doğan Ulutaş, Bayram Çelik, Cengiz Yılmaz, Şevket Canseven ve Vahap Yiğit seçilirken, Denetim Kurulu’na ise Şazi Aykanat, Mustafa Dündar ve Mahmut Özpolat getirildi.

Bakmadan Geçme