Başkan Gürkan, 'Muhtarlarımızla İstişareye Büyük Önem Veriyoruz'

Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıca ve bazı mahalle muhtarları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Başkan Gürkan, muhtarlarla istişareye büyük önem verdiklerini söyledi.

Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıca, beraberinde Hidayet Mahalle Muhtarı Engin Güleç, Küçük Mustafa Paşa Mahalle Muhtarı Mehmet Erçetin, İzzetiye Mahalle Muhtarı Alaaddin Aktaş, Gedik Mahalle Muhtarı Abuzet Taylan ve Taştepe Mahallesi eski Muhtarı Turan Sarı ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıca, “Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan beyi makamında nezaket ziyaretinde bulunmak üzere şu anda buradayız. Kendisini çalışmalarından dolayı muhtarlar olarak muhtarlar dernek başkanı olarak kendisini daima gözetliyoruz. Takip ediyoruz. Çalışmalarından dolayı Malatya'mıza baya katılımlarda bulundular. Özverileri ile çalışmalarına çok hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bu vesile ile bu çalışmalarından dolayı şahsım ve derneğim adına kendisini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz belediye çalışmalarında hep muhtarlarımız olsun, sivil toplum örgütleri olsun, kanaat önderleri olsun, yerel önderler olsun bunların görüş ve önerilerini hep önemsedik ve bizim yol pusulamız ve yön haritamız olması noktasında da hep buna özen gösterdik. Muhtarlarımızdan gelen taleplerinde ilgili birimler tarafından değerlendirilip, bir araya getirilmesi noktasında da hakikaten süratli bir çalışma içerisindeyiz. Şu anda tabi muhtarımın da ifade ettiği gibi gerçekten de gerek muhtarlarımız, gerek vatandaşlarımızın memnuniyetini periyodik aralıklarla bizde ölçüyoruz. Gerçekten Battalgazi bölgesinde belediye çalışmaları ile ilgili yüksek düzeyde bir memnuniyet olduğunu, memnuniyetle müşahede ediyorum. Ben bu anlamda değerli hemşerilerime ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlerin görevi durmak yok yola devam ve memleketimize hizmet etme noktasında Battalgazi'yi mazisine layık istikbale hazırlamak gibi sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğumuzun bilincinde, bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte hakikaten Battalgazi bütçesinin çok üstünde ve Cumhuriyet tarihinde olmayan bir yatırım programı çerçevesinde çalışmalarını devam ettiriyor. Bu çalışmaların Battalgazi halkına, hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme