Başkan Gürkan, Meşeli'yi Ziyaret Etti

MEŞELİ, 'KENDİSİ HER DAİM BİZİM VE VAKFIMIZIN YANINDA OLMUŞTUR'

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret eden Başkan Gürkan, “Bizler Malatya’mızın değerleriyle yönetilmesine inanıyoruz” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Gürkan, bu kapsamda Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Burada konuşan Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Başkan Gürkan’ı Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı’na ayrı bir önem verdiğini belirterek, “Battalgazi Belediye Başkanımız ve aynı zamanda AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayımız değerli insan sayın Selahattin Gürkan Beyefendinin Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkez binamızı onurlandırmışlardır. Kendisi Malatya’mızın tarihi ve kültürüne, güzelleşmesine çok büyük hizmetleri vardır. Kendisi başarılı çalışmalarından dolayı Cumhurbaşkanımız tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir. Kendisi değerli bir büyüğümüzdür. Kendisinin Malatyamız için çok kıymetli hizmetler vereceğine inancımız tamdır. Biz Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi olarak sayın başkanımızı tebrik ediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Malatya’mızın güzelleşmesine, tarihi ve doğasına çok önem verdiği, hele hele destan şehri olarak Battalgazi’nin diyarı olarak Malatya’mızı da kamu oyunda lanse etmesi ve Battalgazi’yi tüm ülkeye ve insanlık alemine tanıtması çok önemlidir. Ben vakfımızı ziyaret eden sayın Selahattin Gürkan başkanıma başarılar diliyorum.  Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Kendisi her daim bizim ve vakfımızın yanında olmuştur. Kendisine müteşekkiriz. Binamızın gerek çevre düzenlemesine, gerek diğer ihtiyaçlarına, asansörümüzün sandiviç panel olarak dış cephesinin büyük bir ihtimamla yapılması ve vakfımızın güzelleşmesi için gayret etmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendisi her zaman ihtiyaç duyduğumuzda yardımımıza koşmuştur. Kendisi her daim yanımızda olmuştur. Ben bu duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise, Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’nin bir vakıf başkanı olmanın yanında bir kanaat önderi olduğunu ifade ederek, “Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde ve Genel Başkanı ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğumuz belirtmek istiyorum. Kendilerinin göreve yeniden seçilmesi ve güven tazelemesinden dolayı tebrik ediyorum. Kendisi yıllardan beri bizim kadim bir dostumuzdur. Malatya’nın da ortak bir değeri hüviyetindedir. Yani kanaat önderidir. Bir vakfın genel başkanı olmaktan öte gönüllere taht kurmuş, toplumda sosyal barış elçisi hüviyetini taşıyan bir genel başkanımızdır. Bizler Malatya’mızın değerleriyle yönetilmesine inanıyoruz. Değerleriyle birlikte yönetilen şehrimiz, daha mutlu, daha huzurlu, birbirlerine saygılı, şehirde yaşayan insanların şehrin sakini değil, şehrin sahibi hüviyeti içerisinde hareket edeceklerinin bilincinde olan bir başkanımız. Ben Hasan Meşeli beyin şimdiye kadarki yapmış olduğu çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Toplumu kucaklayıcı, birleştirici ve kaynaştırıcı söylemlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Öte taraftan vakfın kurulması ve bu aşamaya gelmesinde kendilerinin çok büyük emekleri vardır. Burada hayat dopdolu olarak yaşanıyor. Bir tarafta halk eğitim etkinlikleri, bir taraftan kurs etkinlikleri, bir taraftan semah ile ilgili çalışmalar, bir taraftan sazlı sözlü çalışmaları, genel anlamda bir kültür merkezi hüviyetini barındıran dopdolu olan bir merkez oluşturmuş. Kendilerini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İhtiyaçları noktasında bizlere başvuruları oluyor. Bizlerde bu talep ve isteklerini yerine getirme noktasında elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret sonrası Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Başkan Gürkan’a bağlama çalırken, Başkan Gürkan’da eşlik etti.

Bakmadan Geçme