Başkan Gürkan, 'Herkesi Kucaklayabilecek Bir Yönetim Anlayışı Sergileyeceğiz'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Özel Halk Otobüsçüleri Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Gürkan, "Herkesi kucaklayacabilecek bir yönetim anlayışını sergileyeceğiz " dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Özel Halk Otobüsçüleri Derneği'nde soför esnafının sorunlarını dinledi. Burada konuşan Beydağı Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanı Ali Acun,  "Halk otobüsleri derneği olarak sonuna kadar başkanımızın yanındayız. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Taner Kılıç ise, "Selahattin başkanıma inşallah yeni görevinde başarılar dilerim. Yeşilyurt esnafı olarak halk otobüsü, minibüsçü esnafı olarak her zaman yanında olacağız. Allah'ım daim etsin, hayırlara vesile olsun" ifadelerini kullandı.

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce'de, "Selahattin başkanımız her zaman şoför esnafımızı yanında olan hiç bir zaman bizi yalnız bırakmayan, sahada bizlere büyük manevi ve maddi destek olan, çalışmaları noktasında yanımızda olmuştur. Özellikle şoför esnafımızın gerek halk otobüsü, gerek servisçi, gerek minibüsçü esnafımızın 15 Temmuz'daki yapmış olduğu gayretli ve başarılı mücadelede Cumhurbaşkanımızın adına odamıza gelerek tüm esnafımıza teşekkür eden Selahattin başkanımızdır.  Cumhurbaşkanımızın katıldığı miting alanına ücretsiz taşıdığımız yolculardan dolayı, yapmış olduğumuz sosyal çalışmalarımızdan dolayı esnafa ilk teşekkür eden her zaman yine Selahattin başkanımız olmuştur. Bu noktada başkanımız her zaman şoför esnafımızın yanında olarak sorunların çözüm noktasında Battalgazi Belediyemizin ilgi alanında olmadığı halde Minibüs Terminalimizi restore ederek Türkiye'mize, Malatya'mıza örnek bir çalışma yapılmıştır.  Beraberinde ise o bölgedeki tüm dükkanların restoresi başlamıştır. Şuan başkanımıza çok büyük teşekkür ve teveccüh vardır. Bu noktada Büyükşehir Belediye başkanımızın adaylık noktasında da dün olduğu gibi bugünde biz tüm şoför esnafları olarak açık ve açık Selahattin başkanımızın yanında olacağımızı destek vereceğimizi buradan kamuoyu ile ilan ediyoruz" dedi.               

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Bugün sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğumu gerçek anlamda ifade etmek istiyorum. Şoför camiasını yakınen biliyorum, çalışma koşullarının zorluklarını yakinen bilen biriyim. Bunun yanında  da şoför esnafının hakketten toplumun herkesiminin ve herkesitin derdini, sıkıntısını bilen, dinleyen ve şehrin hertarafını görüp gözeten, tabiri caizse şehrin beş duyu organı olan şoför esnafımızdır. Bu anlamda şoför esnafımızın bilgileri, görgüleri, fikirleri, düşünceleri bizim için önemlidir. Yol haritamızın oluşmasında ve yön pusulamızın oluşmasında şoför esnafımızın bilgilerine ihtiyaç duyduk, bugün de duyuyoruz, dünde duyduk, yarinde duyacağız. Sizden istirhamım o dur ki önümüzdeki süreç içerisinde en önemli probleminin sosyal entegrasyon anlamındaki problem olduğunu, toplumun birbiriyleriyle kaynaşması, birlik beraberlik içerisinde ortak payda Malatya paydası üzerinde ve Malatya'yı mazisine layık istikbale hazırlama noktasında neler yapabiliyoruz, bu gayret ve çaba içerisinde olacağız. Herkesi kucaklayacabilecek bir yönetim anlayışını sergileyeceğiz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme