Başkan Gürkan, 'İnşallah Malatya Yeni Bir Destan Yazacaktır'

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile AK Parti'nin 13 ilçe belediye başkan adayı, AK Parti İl Başkanı Av. İhsan Koca'nın katılımı ile bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile AK Parti’nin 13 ilçe belediye başkan adayı, AK Parti İl Başkanı Av. İhsan Koca’nın katılımı ile bir araya geldi. Yapılan değerlendirme toplantısı sonrası konuşan Başkan Gürkan, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “İnşallah Malatya yeni bir destan yazacaktır” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile AK Parti’nin 13 ilçe belediye başkan adayı, AK Parti İl Başkanı Av. İhsan Koca’nın katılımı ile bir araya gelerek, yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. Değerlendirme toplantısı sonrası konuşan AK Parti İl Başkanı Av. İhsan Koca, vatandaşlarla gönül bağını güçlendirmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirterek, “Saha çalışmalarımızı değerlendirmek, hem de önümüzdeki seçim programını konuşmak üzere bir araya geldik. İnşallah önümüzdeki günlerde kampanyamızı yoğunlaştırarak tüm hemşehrilerimiz ile gönül bağımızı kurmaya, güçlendirmeye gayret edeceğiz, devam edeceğiz. Ben şimdiden tüm belediye başkan adaylarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise, 31 Mart’ta Türkiye’nin önemli bir seçime gittiğini belirterek, bu seçimlerde Malatya’nın yeni bir destan yazacağını söyledi. Başkan Gürkan, “Sahada yapılan çalışmaların genel değerlendirilmesi ilgili ilçe belediye başkan adaylarımız ile yapıldı. Bundan sonraki süreçte neler yapabileceğiz, yol haritamız nedir, 19 Şubat'tan sonra aktif sahaya çıkmamızdan sonraki çalışma usullerimiz ve toplumla ilgili yol haritamızın belirlenmesi noktasında bir değerlendirme toplantısı yapıldı. İnşallah bu değerlendirme toplantısının akabinde, arkadaşlarımız sahaya inecek, bizlerde il teşkilatımızla ve büyükşehir adayı olarak ilçelerimizin her aşamadaki toplantılarına katılmaya gayret edeceğiz. Netice itibari ile 13 ilçemizin 13'ünü de almak noktasında azami gayret ve çabayı göstereceğiz. Ben yola çıkan bu takımdaki arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum. İnşallah Malatya yeni bir destan yazacaktır. Bu destanda hakikaten Türkiye'de ses getirecek bir destan olacaktır. Ben tekrar 31 Mart seçimlerinin başta AK Partimize, ülkemize, Malatya'mıza ve ilgili ilçelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Arkadaşlarımızın bu değerlendirme toplantılarına katılımını sağlayan başta İl Başkanımıza ve katılım ile bizzat kendileri buraya gelerek gerçekleştiren Belediye Başkan adaylarımıza teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin, aydınlık etsin” diye konuştu.

Bakmadan Geçme