Başkan Güder, 'Amacımız Bu Halkın Yaşam Standardını Artırmak'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Malatya ile ilgili konuların istişare edildiği ziyarette konuşan Başkan Güder, “Amacımız bu halkın yaşam standardını artırmak” dedi.

 

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aldığı rekor oyla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Osman Güder, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Malatya ile ilgili konularda istişarelerde bulunuyor. Bu kapsamda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Malatya ile ilgili konuların da istişare edildiği ziyarette konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Başkan Güder’e yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak, “Yerel seçimlerimizi atlattık. Özellikle Malatya'da, hem Büyükşehir'de, hem de ilçe belediyelerimizde ciddi anlamda performans gösteren,  gayret gösteren ve halkın büyük teveccühü ile gelen, öncelikle Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi gerçekten geçmiş dönemden tanıdığımız,  iyi bir dostumu,  abimiz. Özellikle esnafın, tüccarın halini anlayabilecek, bu noktada onlarla dertlenebilecek bir insan. İstişarelere açık olması da bizim için artı. Biz kendisiyle birlikte ciddi anlamda sinerji yarattık, Malatya'nın ekonomisine nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda ciddi şeyler yapacağımıza inanıyoruz.  Bizde kendisine her zaman, her daim yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Belediyecilik ateşten bir gömlek. Ama başkanımızın bu işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine olan inancımız tamdır” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, herkesin ortak paydasının Malatya olduğunu belirterek, “Hepimizin ortak paydası Malatya’mız, Battalga’zimiz. Gerek STK’lar olsun, gerek belediyeler olsun, amaçları bu halkın yaşam standardını,  yaşam kalitesini artırmak. Bu bağlamda bizler yerel yönetimler olarak, kendileri işadamlarını temsilen inşallah Malatya’mıza katkı sunmak, Malatya’mıza hizmet etmek ve kendilerinin de veren el olması hasebiyle hadisi şerife mazhar olan kişilerden müteşekkirler. Bu yönüyle kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte önümüzdeki 5 yıllık zaman zarfında bizler Battalgazi'mizde halkımıza hizmet etme adına, kendileri ile TSO başta olmak üzere diğer STK’lar ile birlikte vatandaşımıza hizmet etme adına çalışma gayreti sarf edeceğiz. Ortak akılı öne çıkaracağız. Tabi ki işadamlarımız, toplumun öncü lokomotifleridir. İnşallah bu lokomotiflerden gerektiği yerden istifade ederek, Battalgaz'imize hizmet etme adına elimizden gelen çabayı,  gayreti sarf edeceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme