Başkan Gözükara'dan Abyb'ye Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mustafa Gözükara, “Bizler bu vatan uğruna kimimiz bacağımızı, kimimiz kolumuzu kaybettik. Türk Milleti zorluklar karşısın da asla geri dönmemiş ve kaçmamıştır. Yola çıkmışsak ,Allah yolunda, bayrak yolunda ve vatan yolunda canımızı verir şehit ve gazi oluruz. Bugün biz bu topraklarda hür ve özgür bir şekilde, alnımız açık, başımız dik bir şekilde yaşıyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir’’ifadelerini kullandı. Şehit ve gazilerin özel olduğunu ve özel olduklarının hissettirilmesi gerektiğini de vurgulayan Başkan Gözükara, konuyla ilgili olarak özel projeler hazırladıklarını ve ilgili kurumlarla ortak çalışmalar yapılacağını da belirtti.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise,’’Şehit ve gazilerimiz bu vatan için canlarını feda etmişlerdir. Ben bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de  şifalar diliyorum. Gazilerimiz ve şehit yakınlarımızın sorunları , toplumunda sorunudur ve bu sorunların çözümü noktasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.’’Rengini şehitlerimizin kanından almış olan al bayrağımız bizlere şehit ve gazilerimizin emanetidir’’ifadelerini kullanan Başkan Yavuzkurt,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Başkan Gözükara ve Yönetim kurulu üyelerine  teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme