Başkan Dağ, Yerel Basına Yapılan Tehditi ve Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz

Zeki DAĞ Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Evkur Yeni Malatyaspor’un Sosyal Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz’in ‘Yerel basının bir an önce ayağını denk alıp haddini bilmesi lazım’ açıklamaları için bir kınama mesajı yayınladı.

Başkan Dağ, Evkur Yeni Malatyaspor’un Sosyal Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz’e Büyük tepki göstererek, Öncelikle sen kendine bak sen haddin değil Malatya’nın yerel basının tehdit edesin ve dil uzatasın.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Tarafından yapılan kınama mesajında; “Evkur Yeni Malatyaspor’un  resmi yayın organı olan ve 28.12.2018 tarihinde Web TV üzerinden canlı olarak ekranlara gelen programda kulübün Sosyal Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz, Malatya yerel medyası için “Yerel basının bir an önce ayağını denk alıp haddini bilmesi lazım” ifadelerini kullanmıştır. Malatya yerel medyası Evkur Yeni Malatyaspor’un oluşumundan, yaşadığı 2 şampiyonluğa kadar en büyük desteği vermiş bundan sonra da vermeye de devam edecektir.

EvkurYeni  Malatyaspor’un yönetim kurlunda böyle şahısların olması hem Malatya’mıza ve hem de Evkur Yeni Malatyaspor’umuza zarar verecektir. Bu maksadını aşan ifadeler Malatya basınını üzmüştür. Yapılan bu tahlisiz açıklamayı asla kabul etmiyoruz ve şiddetle kınıyoruz. Bu şahıs geçen senede yine bir Malatya’da oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi bilet fiyatları ile ilgili yaptığı talihsiz bir açıklama ile hem Büyük Malatyaspor Taraftarını , hem Fenerbahçe Camiasını  hemde tüm spor camiasını  Evkur Yeni  Malatyaspor Yönetimi ile   karşı karşıya getirmiştir..

Evkur Yeni Malatyaspor kulübü Sosyal Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz yaptığı bu tahlisiz açıklamayı yönetim kurulun bilgileri dışında geliştiğini düşünüyoruz. Malatya basınına yapılan bu tehdit ve tahlisiz açıklamasını ne masatla yaptığını hala anlamış değiliz.

Evkur Yeni Malatyaspor kulübü Sosyal Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz’in Malatya yerel basınına yaptığı saldırganca sarf edilen ve tahlisiz sözleri Anadolu Basın Birliği olarak şiddetle kınıyoruz. Sayın Karadeniz, sizler neden Malatya’nın yerle basını tehdit etiniz, Bildiğiniz bir şeyler varsa Malatyalı hemşerilerimize açıklayınız. Sizle açıklama yapmasanız zan altında kalırsınız.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Malatya’mızı Süper Lig’de başarılı bir şekilde temsil ediyor. Bu gün EvkurYeni  Malatyaspor başarılı olduysa Malatya’mızın yerel medyanın büyük bir katkısı olmuştur ve olmaya devam edecektir. Eski  Malatyaspor’umuzun  başarılı olduğu o dönemlerde bakıyorduk bazıları çıkıp gereksiz açıklamalar yapardı ve Malatyaspor’a büyük zararlar verir Yerel Medya , Taraftarlar  ile Klüp Yönetimi  arasının açılmasına neden olurlardı.   Bakıyoruz aynı senaryo yine sahneleniyor…  Kimsenin Yerel Medya , Taraftar ve Evkur Yeni Malatyaspor’un  tüm  Camiasının karşı karşıya getirmeye hakkı yoktur. Bu tür maksadını aşan tehditler ancak ve ancak  Malatya Camiasına zarar verir. 

Bizler Anadolu Basın Birliği olarak bu yapılan çirkin sözleri sarf edenlerin Malatya’mızda birlik ve beraberliğe zarar verdiğine inanıyoruz..  Malatya Medyasını küçük görürseniz  , tehdit ederseniz Camia zarar görmesin diye bazı açıklamaları ciddiye almayan Malatya medyası o zaman gereken cevabı sizlere  yasal çerçeve içerisinde gereken cevabı fazlasıyla verecektir.

Evkur Yeni Malatyaspor kulübü Sosyal Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz’in yaptığı bu tahlisiz açıklaması sanırım zarar verdiğini düşünüyoruz. Malatya’mızın yerle basını ve medyasına yapılan çirkin sözler ve saldırıları kınıyoruz ve  Evkur Yeni  Malatyaspor  yönetim kurlundan bir açıklama bekliyoruz.

Zeki DAĞ
Anadolu Basın Birliği Derneği
Malatya Şube Başkanı

Bakmadan Geçme