Başkan Çınar Abyb 'yi Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar ziyarette Abyb Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleriyle  istişarelerde bulundu.

Başkan Çınar, basının önemli olduğuna dikkat çekerek, “Şehrimizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi, kalkınması için yapılan çalışmaların kamuoyu ile paylaşılması, haberdar edilmesi noktasında basınımızın katkısı büyük önem taşımaktadır. Dolayısıyla değerli basın mensubu arkadaşlarımız vatandaşlarımızla aramızda köprü görevi üstlenmekte, zor şartlar altında bu sorumluluğu yerine getirebilmek için fedakârca çalışmaktadırlar. Sizleri ve tüm basın mensubu arkadaşlarımızı, bu önemli  görevi yerine getirdikleri için kutluyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Çınar“Göreve geldiğimiz günden itibaren şeffaf, katılımcı, çözüm odaklı, tüm kesimlerin görüşlerini alarak, Malatya ve Yeşilyurt ilçemize hizmet etmeye çaba sarf ediyoruz. Amacımız önemli projelerle , yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt’u gelecek nesillere bırakmaktır” şeklinde konuştu.

Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ise, zor şartlar altında kamu hizmeti görevini yerine getiren basın mensupları olarak ifade özgürlüğü ve haber alma hakkını en iyi şekilde kullanıp , çağdaş yayıncılık anlayışı ile saha çalışmalarımızı güçlü bir şekilde devam ettirmekteyiz’’ifadelerine yer verdi.

Dernek çalışmaları ve mevcut yayın organları hakkında da bilgiler veren Başkan Yavuzkurt,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Başkan çınar ve Tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Bakmadan Geçme