Başkan Avşar'dan TCDD 5.Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi TCDD.5.Bölge Müdürü Mustafa Çalık'ı ziyaret ederek bir süre istişare etiler.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi TCDD.5.Bölge Müdürü  Mustafa Çalık’ı ziyaret ederek bir süre istişare etiler.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar TCDD 5.Bölge Müdürü Mustafa Çalık’ı makamında ziyaret ederek, bir süre Malatya’daki  TCDD’nin faaaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.TCDD Bölge Müdür Mustafa Çalık ve  personeli tarafından karşılanan Avşar,”Mustafa Kemal Atatürk’ün 87 yıl önce ilimizin güneye ve güney illerininde Anadololu’ya  bağlantısını sağlayan, Malatya’ya geldiği günden bu yana  bağlı bulunduğu illerie hizmet veren Demiryolları Bölge Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştiriyoruz.Bölge Müdürümüz’e ve tüm işletme personellerine yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ediyorum. Ortak paydamız Malatya’mız için MHP Kadrolarının her zaman yanlarında olduklarımızı bilmelerini isterim” dedi.

Bölge Müdürü Çalık’ta MHP Malat7ya İl mBaşkanı R.Bülent Avşar ve yönetiminin kendilerini ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, TCDD’nin projeleri hakkında bilgi verdi.MHP Malatya İl Başkanı Avşar, daha sonra Müdürlükleri de ziyaret ederek  bilgi alışverişinde bulundu.

TÜRK ULAŞIM SENDİKASINA  ZİYARET:

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar daha sonra, Türk Ulaşım Sendikası Malatya Şube Başkanı Önder Akgül ve yönetim kurulunu ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundular. Türk Ulaşım Sendikası Malatya Şube Başkanı Akgül,” MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar bey’in ziyaretleri bizleri son derece sevindirmiş ve memnun etmiştir. Göreve geldiğimiz günden bu yana başkanımızın bizlere vermiş olduğu destekten ötürü kendilerine sendikam ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AVŞAR İSTASYON’DA VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ:

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar sendika ziyareti sonrası, TCDD lokalindeki vatandaşlar ilede bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Vatandaşların  yoğun ilgi ve alakasından dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Avşar,”Bugün İstasyon civarındaki vatandaşlarımız ile biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Herkes bilmeli ki MHP Kadroları vatandaşlarımızın tüm sorunlarını ,sorunlarımız gibi alıp ivedi olarak halletme yoluna gidiyororuz.”şeklinde konuştu.

Başkan Avşar ve yönetimi daha sonra İşçilerin sofrasına da iştirak ederek, ziyaretlerini sonlandırdı.

 

Bakmadan Geçme