Başkan Avşar'dan Abyb'ye Ziyaret

BAŞKAN AVŞAR'DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ABYB'YE ZİYARET

Ziyarette konuşan Mhp Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Teşkilat çalışmalarını ve projeler hakkında bilgiler verdi.

‘’Malatya için en önemli faktörlerden biri olan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım’’ diye belirten Başkan Avşar,’’ Ortak gayemiz, Türkiye ve Malatya için elimizi taşın altına koymak ve var gücümüzle hizmet etmektir. Gücünü kamuoyu desteğinden alan, kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Görevlerini  yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesaisi olmadan, yaz-kış demeden halkı bilgilendirmek için verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir’’şeklinde konuştu.’’ Tüm gazetecilerin maddi ve manevi olarak daha çağdaş ve demokratik şartlarda görevlerini yapabilmelerini diliyorum’’diye belirten Başkan Avşar’’gece gündüz demeden çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum’’dedi.

Şube çalışmaları hakkında kısaca bilgi veren Abyb Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Mhp Malatya İl Başkanım Bülent Avşar ve Yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı ziyaretten dolayı şahsım ve Yönetim kurulu adına teşekkür ederim’’dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar tarafından teşkilat adına , Abyb Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’a günün anlam ve önemine istinaden KUR’AN-I KERİM ve TÜRK BAYRAĞI hediye edildi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme