Başharık Muhtar Adayı Taşan'a Destek Çığ Gibi...

2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Battalgazi Başharık mahallesi muhtarlığı için seçmen huzuruna çıkacak olan, esnaf ve sevilen isim Ramazan Taşan'a destek çığ gibi büyüyor.

2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Battalgazi Başharık mahallesi muhtarlığı için seçmen huzuruna çıkacak olan, esnaf ve sevilen isim Ramazan Taşan’a destek çığ gibi büyüyor.

Mahallesinde uzun yıllardır esnaflık yapan, mütevazi ve sevilen isim Ramazan Taşan’a  destek devam ediyor. Tüm mahalleli Ramazan Taşan’a desteğini sürdürürken, Başharık mahallesindeki gençler toplanarak, Muhtar adaylarının Ramazan Taşan olduklarını ve seçim sürecine kadar beraberce çalışacaklarını dile getirdiler.

Mahalle için gençlerden destek isteyen Başharık Mahalle Muhtar adayı Ramazan Taşan, “ Yenilikçi, bir anlayış ile  mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Seçmenlerimizin gönlünde taht kurmaya geliyoruz. Biz söz vermiyoruz ama altı dolu işler  ile mahallemizde yaşayan sakinlerimiz ile başarmak istiyoruz. Mahallemizin destekleri ile  icraatlarımızı gerçekleştirerek, dolu işler yapma gayretindeyiz.”ifadelerini kullandı.

Başharık mahalle muhtar adayı Taşan, Gençlerin şahsına göstermiş olduğu teveccühden dolayı da teşekkür etti.

Bakmadan Geçme