Başharık Muhtar Adayı Abyb'yi Ziyaret Etti

Malatya Başharık Mahallesi Muhtar adayı RamazanTaşan ABYB(Anadolu Basın Yayın Birliği) Malatya şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimini ziyaret etti.

Malatya Başharık Mahallesi Muhtar adayı RamazanTaşan ABYB(Anadolu Basın Yayın Birliği) Malatya şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimini ziyaret etti.

Mart 2019’da yerel seçimler ile birlikte gerçekleşecek olan muhtarlar seçimi öncesi hummalı bir çalışma içerisine giren Başharık mahallesi muhtar adayı Ramazan Taşan, “Başharık mahallesinde hummalı bir çalışma içerisine girmiş bulunuyoruz. Amacımız hedefimiz mahallemizi tüm başharık mahalle sakinlerimiz ile birlikte yönetmek”ifadelerini kullandı.

ABYB (Anadolu Basın Yayın Şube Başkanı) Filiz Yavuzkurt ve yönetimine azaları ve mahalle sakinleri ile birlikte ziyarette bulunan Başharık mahalle muhtar adayı Taşan, “Uzun yıllardır başharık mahallesinde esnaflık yapmaktayım. Mahalle sakinlerinin ısrarla muhtar adayı olmamı istediler. Ve bende bu teveccühe layık olmak adına adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Hedefim her zaman dediğim gibi; Başharık mahallesini mahalle sakinlerim olarak beraberce el birliği ile daha güzel, daha yaşanabilir ve komşuluk ilişkilerinin daha üst seviyede olmasını sağlayacak bir  muhtar adayı olmak için kollarımı sıvadım. Mahalleli olarak şahsıma ve azalarıma gösterilen teveccüh beni son derece memnun etmektedir. Mahallemizin daha yaşanabilir bir yer olması için, kaymakamlığımızla ve ilçe belediyemiz ile uyumlu bir şekilde, mahallemizin gelişmesi için canla başla çalışacağız. Kim ne derse desin Türkiye’nin örnek bir belediyesine sahibiz. Ve o belediye başkanı şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı. Selahattin Gürkan Başkanla birlikte, ilçe belediye başkanımız kim olursa olsun, ortak paydamız Malatya ve ilçelerimiz akabinde mahallelerimiz için el birliği ile çalışmalarımızı yürüteceğiz.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “Muhtar adayımız Ramazan Taşan’ı yıllardır başharık mahallesinde sevilen sayılan bir esnaf olarak gördük. Ve şu anda da başharık mahallesinde yıllardır esnaflık yapan Taşan, muhtarlık adaylığı için kolları sıvamış durumda. Başharık mahallesi adına olumlu olarak görmekteyiz. Ve öyle zannediyorum ki, Başharık’da Ramazan Taşan ve azaları 31 Mart seçimleri sonrası  muhtarlık koltuğuna oturmayı hakkeden bir kişilik olarak, mahalleliye büyük hizmetleri olacaktır. ABYB Malatya Şube Başkanlığı  olarak kendilerine başarılar diliyoruz”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme