Bakırcılar Çarşısı'nda geleneksel aşure etkinliği yapıldı

Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası tarafından geleneksel hale getirilen Bakırcılar Çarşısı'nda esnaflara aşure ikramı yapıldı.

Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası tarafından geleneksel hale getirilen Bakırcılar Çarşısı’nda esnaflara aşure ikramı yapıldı.

Bakırcılar Çarşısı’ndaki aşure ikramına TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç,  Ticaret İl Müdürü Ahmet Debirbağ, İl Seçim Kurulu Müdürü Gürsel Dursun, Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci, Büyükşehir Daire Başkanları , esnaf odası başkanları, davetliler ve kalabalık bir esnaf topluluğu katıldı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, düzenlenen etkinlikten dolayı Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odasını tebrik ederek, “Toplumumuz birlik ve beraberlik içinde. Çeşit çeşit malzemelerden yapılan aşure gibi, milletimizde birlik ve beraberlik içinde bin yıldır yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz.” dedi. Keskin, Muharrem Ayı’nın barışa ve sevgiye vesile olmasını temenni etti.  

Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci, Muharrem ayının huzur, barış ve zaferlere vesile olmasını diledi. Demirci, bu tür sosyal etkinliklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Yapılan duanın ardından Keskin ve Erkoç ile Oda Başkanı Demirci davetlilere aşure ikram ettiler.

Etkinlikte yaklaşık 2 bin 500 kişiye Aşure ikramı gerçekleştirildi. 

Bakmadan Geçme