Bakan Tüfenkci'den Elazığ Tanıtım Günlerine Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Elazığ Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti 8 köşeli Elazığ kasketiyle poz verdi, yöresel ürünlerin tadına baktı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Elazığ Tanıtım Günleri’ni ziyaret etti; 8 köşeli Elazığ kasketiyle poz verdi, yöresel ürünlerin tadına baktı. 

Bakan Tüfenkci’ye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı RifatHisarcıklıoğlu da eşlik etti. 

Bakan Tüfenkci,  Atatürk Kültür Merkezi'nde Elazığ’ın tanıtımı için kurulan stantları gezmeden önce  "Elazığ Tanıtım Günleri" vesilesiyle Elazığ ürünlerinin başkent Ankara'da Türkiye'yle buluştuğunu hatırlattı ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. 

Hafta içi olmasına rağmen Elazığ Tanıtım Günleri'ne olan ilginin büyük olmasının  sevindirici olduğunu belirten Tüfenkci, "Elazığ hoşgörüsü, Elazığ sevgisi ve barışı umuyorum bu etkinliklerle tüm Türkiye'ye yayılır. Burada yereli ulusala taşıyan herkesin emeğinin karşılığını aldığı bir tanıtım olmasını diliyorum" dedi.

Bakan Tüfenkci, konuşmasının ardından, orciğinden pestiline, üzümünden vişne çürüğü mermerine kadar bir çok ürünün yer aldığı stantları gezdi, vatandaşlarla sohbet etti, Elazığ’ın meşhur 8 köşeli kasketiyle de poz verdi.  

Tüfenkci, Elazığ Belediyesi standında Elazığ musikisi ile karşılandı, kahve içip yöresel ürünlerin de tadına baktı. 

Elazığ Tanıtım Günleri, Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 8 Ekim Pazar akşamına kadar ziyarete açık olacak.

Bakmadan Geçme