Bakan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ziyaretler kapsamında seçim gezilerine devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında seçim gezilerine devam ediyor.   31 Mart yerel seçimlerinde Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Bakan Kale   Pütürge Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek sohbetti daha sonra Esnaflarının sorunlarındı dinledi.

AK Parti Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek 31 Mart 2019 yapılacak olan yerel seçimlerde Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan aday adayı av. Ali Bakan çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Allah utandırmasın ilçemiz ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Burada bir konuşma yapan” Bakan 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Hem Türkiye’miz için hem ’de Malatya’mız için çok önemli bir seçimi yaşayacağız, Ak Parti Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan aday adayı olarak müracaatımız tamamladık, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere görev verdiği takdirde Malatya’mız için hazırladığımız projelerimiz hayata geçireceğiz görev geldiğimiz zaman Malatya’mızın 20 yılını beklide 50 yılını planlayacağız  yapacağımız projelerle    Malatya’mız daha modern hale gelecektir, kale ilçemizde merkez  belediye gibi planlamamız lazım dedi. Sağlık sektörünü Kale ilçemizde yaygınlaştırmamız lazım, merkez biraz uzak olacak ama, buralarının daha uygun olduğunu söylüyoruz,  bu gün gümde geldiği için ben buradan teşekkür ediyorum,  planlamayı yaptığımız zaman bizim, kale ilçemiz modern bir ilçe olacak, gençlerimiz çocuklarımız bizlere teşekkür edecek projelerimizden dolayı, Kale ilçemiz Malatya’mız için çok değerli bir ilçe seçimlerde her zaman Ak parti’ ye oy veriyorlar 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde kale ilçemiz  Türkiye geleninde örnek ilçe olacaktır. Halkımız her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmuştur bizlere görev verildiği takdirde projelerimiz hayata geçecektir ifadelerini kullandı.

Pütürge ilçesini ziyaret eden Ak Parti Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan Aday adayı Av. Ali Bakan burada esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi, daha sonra Doğanyol ilçesini ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi. 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde Ak parti güçlü bir şeklinde seçimleri kazanacağını ifade etti.

Bakmadan Geçme