Bakan Çağatay ve Vali Kaymak'tan , 15 Temmuz Şehidin Kabrine Ziyaret

GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ SAYIN AKİF ÇAĞATAY KILIÇ VE VALİMİZ SAYIN OSMAN KAYMAK, 15 TEMMUZ ŞEHİDİNİ KABRİNDE ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, Vali Osman KAYMAK ve Eşi Emine KAYMAK Hanımefendi, 11.07.2017 Salı günü saat 11.30’da 15 Temmuz Şehidi Muhammet Ali AKSU’nun kabrini ziyaret etti.

 
        Alaçam ilçesinin Doyran Mahallesi'ne gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, Vali Sayın Osman KAYMAK ve Eşi Emine Kaymak hanımefendi mezarlık girişinde 15 Temmuz’da İstanbul Esenler'de şehit olan Muhammet Ali AKSU’nun annesi Ezine AKSU ve İstanbul Boğaz Köprüsü'nde tankın altında kalarak şehit olan Sevgi YEŞİLYURT’un annesi Gülbeyaz YEŞİLYURT'a başsağlığı dileklerini iletti.
 
        Daha sonra Doyran Mahallesi Mezarlığında Kur'an-ı Kerim okundu. İl Müftüsü Veysel ÇAKI tarafından dua yapıldı. Yapılan duanın ardında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, Valimiz Sayın Osman KAYMAK ve beraberindeki heyet 15 Temmuz Şehidi Muhammet Ali AKSU'nun mezarına gül bırakarak dua etti. 
 
      Ardından Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ ve Valimiz Sayın Osman KAYMAK, 15 Temmuz Şehitlerimiz için İlkadım ilçesi Büyük Camii'nde okutulacak mevlit programına katılmak üzere Alaçam ilçesinden ayrıldı.
 
        Anma programına ayrıca, Samsun Milletvekili Orhan KIRCALI, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan ÇAKIR, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR,  İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal AĞAOĞLU, Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme