Bahçeli,'Malatya'yı Kutluyorum'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ,MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

İl Başkanı Avşar, “Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli Bey'i makamında ziyaret edip,elini öptük hayır dualarını aldık.Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu'nun mazbatasını takdim ederek,seçim boyunca yaptığımız çalışmalar hakkında raporumuzu da sunduk. 16 yıl sonra gelen başarıyı anlattık.”ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ise, “Başarının gelmesinden dolayı başda il başkanı olmak üzere tüm teşkilatımızı kutluyorum. Başarınızın yerel seçimlerde de devam edeceğinden şüphem yoktur. Sizleri tebrik ediyorum.Tüm Malatyalılara selamlar gönderiyorum”dedi.

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar daha sonra ,Teşkilat İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçını da ziyaret etti. Avşar,” sizlere verdiğim sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum.İl ve ilçe teşkilatlarımız yerel seçimlerde de sizlerin desteği ile başarılı olacaktır”dedi.

Başkan Avşar daha sonra merhum Alparslan Türkeş’inde kabrini ziyaret ederek dua etti.

Bakmadan Geçme