Bahçeli, MHP'nin seçim beyannamesini açıkladı

Devlet Bahçeli MHP seçim beyannamesini açıklandı.

MHP'nin, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için seçim beyannamesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ankara Spor Salonu'nda açıkladı.
SEÇİM BEYANNAMESİ İKİ BÖLÜMDEN OLUŞUYOR
MHP'nin seçim beyannamesi iki bölümden oluşuyor. İlk bölümünde 15 Temmuz  darbe girişiminin ardından halk oylamasına giden süreç ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerekçeleri ve neler getirdiği ile Cumhur İttifakı'nın hedefleri yer alıyor. Bahçeli, bildirgeyi açıklarken "İşte Milliyetçi Hareket, işte fazilet, işte adam gibi adamlık" dedi. Bahçeli'nin bu sözlerini salonda bulunanlar ayakta alkışladı.
Aklımızda hep Türkiye ve Türklüğün bekası var. 24 Haziran seçimlerinin vatanımıza, devletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Milletimizin tüm evlatlarını fark gözetmeden bağrımıza basıyoruz. MHP gücünü inançlarından, ilkelerinden ve Türk milletinden alır. Bizim yönümüz Türkiye ve Türk - İslam dünyasıdır. Büyük ülkülerimiz var. Ülkülerimizin yörüngesinden çıkmadık, çıkmayacağız. Kaygımız belliydi, kavgamız haklıydı.
10 yıldır sürekli ağırlaşan vahim bir operasyon süreciyle milli birlik ve dayanışma ruhunu zehirlemeyi istediler.
15 Temmuz'da son iki asrın en vahşi işgal girişimlerinden birine maruz kaldı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türk milletinin eseridir.
Pişmanlık yaşayan, öz eleştiri yapan ülküdaşlarımla kucaklaşmaya hazırım. Cumhur ittifakı Türkiye'nin kurtuluş ümididir. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır.
MUHALEFET ÇILDIRIYOR
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "(Muhalefete ithafen) Af istediğimizde çıldırıyorlar. Biz vatan millet bayrak ülkü diyoruz. Onlar Kandil'in, Pensilvanya'nın peşinden koşuyor."
Teröristler, çocuk istismarcıları, kadın katilleri hariç olmak üzere kader kurbanlarına af çıkarılmalı.
Asgari ücretten vergi alınmayacak. Uzman çavuşlar tümüyle kadroya alınacak.
Mazot üzerindeki vergilerin kaldırılması. Tarımda kullanılan elektrikten alınmaması. Gençlerimizin iş bulana kadar ailelerinin sağlık sigortasından faydalanması. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılması."

Bakmadan Geçme