Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu mekapları giyip, PKK saflarına gidebilir'

Bahçeli, sınırdaki askerlere moral için ziyarete giden sanatçıları eleştiren Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu mekapları giyip, PKK saflarına gidebilir.

İnsanları FETÖ'cü diye niteleyen bu cani huzursuzluk vermiştir. 4 ailenin umut ve hayallerini söndüren bu şerefsiz, cezalandırılmalı ve bir daha gün ışığı görmemelidir. Akıl sağlığı yerinde değildir, açıklamasına itibar etmemelidir. Madem akıl sağlığı yoktu, neden gerekli önlemler alınmadı? Madem akli dengesi yerinde değildi, neden insanlara iftira atmasına müsade edildi? Üniversitede ilim ve irfanın omuzlarda olması gerekirken tabutların omuzlara alınması nasıl izah edilmelidir? Ne işi vardır aklı, ahlakı olmayan bir canavarın üniversitede? Suçlu sadece kurşunu sıkan mıdır? Kaldı ki bu katilin kripto FETÖ'cü olduğu herkesin dilindedir.

"MÜCADELENİN ÖNÜNDE EN BÜYÜK ENGEL"

Ekranlarda, gazetelerde aslı astarı olmadan ona buna FETÖ'cü diyen, fişleyen, fitne yayan kim varsa biliniz ki ya lokması haram ya da kripto damarının gizli maddesidir. FETÖ ile mücadelenin silinmemesini sebebi bunlardır. Mücadeleyi sulandıran çiban başı da bunlardır. Bunlara azami dikkat gösteriniz. Bunlara kanmayınız. Gerçek FETÖcüleri aklayan, masumlara zarar veren namertler mücadelenin önündeki en büyük engeldir. FETÖ ile mücadelede kripto damarın tam anlamıyla deşifresi, ardından imhası çok acil bir ihtiyaçtır.

OHAL TARTIŞMASI

Bu şartlar altında OHAL'in devamı proje sahipleriyle her düzeyde tartışma önemlidir. Koro halinde 'OHAL kalksın' diyenler, kaosa alkış tutan, kripto damara göz kırpan şuursuz ve sorumsuz zihniyetlerdir. Normal şartlarda değiliz ki OHAL'i kaldıralım. Tehdit geçmedi ki OHAL'e son verelim. CHP'sinden TÜSİAD'ına, AB'sinden BM'ye kadar OHAL'e karşı gelenler, öncelikle Türk milletinin beka meselesini kavrayamayan, kavramak gibi dertleri de olmayan maksatlı çevrelerdir.. Kripto damar kan dökmek için hazırda beklerken OHAL'i kaldırmaya teşebbüs etmek cinayettir, gafilliktir. FETÖ'cüler temizlenmeden OHAL bitmez, bitemez, bitmemelidir. Aksini söyleyen tek ayak üstünde yalan söyleyen kokuşmuşlardır. Onlara müsade etmeyeceğiz. Kötümser yalnız tüneli görür. İyimser tünelin sonundaki ışığı görür. Biz tüneli gördüğümüz gibi, üzerimize gelen treni de çok net görüyoruz.

"MEKAPLARI GİYİP PKK SAFLARINA GİTSİN"

Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin tam bir şekilde hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. 2019 yılının mahalli seçimlerde dikkatli bir dil, ahlaklı bir üslup ve strateji izleyeceğiz. Sığ çıkar hesaplarıyla hareket etmeyeceğiz. Denizden geçmek isterken dereden boğulmayacağız. Pusuya yatıp Cumhur İttifak'ın çatlamasını isteyenlere müsade etmeyeceğiz. Önümüze bakıcaz, milletimize bakacağız. İttifakın başarıya ulaşması için elimizden geleni yapacağız. CHP FETÖ ile görüşsün, PKK ile anlaşsın. Biz Zeyitin Dalı Harekatı ile coşkuyla sevinirken, bu mirasyedi CHP sanatçırlarla uğraşmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun Mehmetçik'i bağrına basanlara saldırması fikir özgürlüğüyle açıklanamaz. CHP'nin sanatçı takdiri de evlere şenliktir. Ana muhalefetin başındaki bu zat gittikçe çirkefleşmekte, çirkinleşmektedir. Cumhuriyeti kuran parti gittikçe kuruluş ilkelerinden uzaklaşarak, cumhuriyet düşmanlarının partisi haline gelmiştir. CHP liderinin; sanatçıların, Afrin'de destan yazan Mehmetçiğe moral ziyaretini en hakaretamiz ifadelerle eleştirmesi akıl tutulması, ahlak kırılmasıdır. Cumhurbaşkanı kamuflaj giyip sanatçılarla birlikte sınır karakolumuza gitmişken, Sayın Kılıçdaroğlu da mekaplarını ayağına geçirip, terörist kıyafetlerini üzerine giyip doğruca PKK/PYD/YPG tünellerinde soluğu alabilir, arkadaşlarıyla çay partili, bol bol ihanet anısıyla dolu akşamlarda hasret giderebilir." dedi.

"HEDEF KIZIL EMADIR"

Bu bakan artığı Türkiye'yi düşman olarak nitelemiş. Ege adalarına asker göndermiş. Bizi yeneceklermiş. Mart ayının başında yakalanan iki askeri alacağız demiş. Bu şahıs tarihi unutmuş. Kaçarak denize düştüğü günleri aklından çıkarmış. Eğer isterse yeniden hatırlatırız. Dedeleri Türk düşmanlığının bedelini ödediler. İki de bir dişlerini göstermeleri beyhude bir çabadır. Yeri gelirse o dişleri sökmesini, yeri gelirse kırmasını biliriz. Biz Türk milletiyiz, Yunan munan tanımayız. Hedef kızıl elma, hedef büyük ülküdür. Yunan siyasetçileri önümüze çıkmaya kalkarlarsa enselerinden tutup atmayı bilen iradenin Anadolu'da beklediğini hatırlatmak isteriz.

Bakmadan Geçme